10 szuper tipp sikeres vállalkozás indításához

Marketing terv: szükséges a sikerhezt
Marketing terv: szükséges a sikerhezt

Ha épp cégindításon agyalsz, és sikert is szeretnél elérni, az alábbi 10 pontot fogadd meg!

  1. Teszteld az ötletedet, termékedet! Keress objektív közönséget a vállalkozásoddal kapcsolatos elképzeléseid kritizálására! A közösségi oldalak a kritizálásra kiválóan alkalmasak!
  2. Pontosan tervezd meg a vállalkozásoddal kapcsolatos hírverést. Legyen marketing terved!
  3. Ha nincs reklám, akkor nincs vásárló, nincs árbevétel. Ne fordítva tervezd ezt a folyamatot, mert akkor nem leszel sikeres!
  4. Értékeld a vásárlói véleményt, még ha az arról szól is, hogy mi nem jó a termékedben, szolgáltatásodban!
  5. A sikerhez hosszú út vezet. A hosszú távú, sikeres karrierhez komoly munka párosul!
  6. Pontosan fogalmazd meg, hogy mivel fogsz foglalkozni, milyen vállalkozást indítasz be, és alakítsd ki a megfelelő környezetet, hogy működni tudjon – azaz építsd meg a stabil alapját a cégednek.
Tervezéssel sokkal könnyebb az út a sikerhez!
Tervezéssel sokkal könnyebb az út a sikerhez!
  1. A megfelelő üzleti modell is szükséges ahhoz, hogy sikeres vállalkozást működtess. Számolj először, hogy ne csak fejben legyél sikeres, hanem a valóságban is.
  2. 4-6 év! Általánosságban ennyi idő kell ahhoz, hogy céltudatos munkáddal a vállalkozásodat stabilan sikeressé tedd.
  3. A tudás az, ami a tiéd, de ne sajnáld megosztani másokkal! A szakmai elismertség a sikeres vállalkozásod fontos eleme.
  4. A sikeres vállalkozás működése is teljes embert kíván, a családi életed is teljes embert kíván, a baráti közösséged is számít rád! Tanuld meg beosztani az idődet! A fásult, fáradt cégvezető előbb-utóbb romlásba viszi a vállalkozást.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság