24 nap alatt a föld körül – egy magánrepülőgépes túra a világ 8 legmenőbb uticélját vette célul

24-nap-alatt-a-fold-korul-egy-maganrepulogepes-tura-a-vilag-8-legmenobb-uticeljat-vette-celul

Washington, Japán, Nepál, Bhután, India, Jordánia, Szicília, valamint az Egyesült Arab Emírségek kulturális kincseit térképezheted fel, ha csatlakozol ahhoz a 24 napos privát repülőúthoz, amely átszeli a bolygót. Az expedíciót az amerikai Abercrombie & Kent vállalat szervezi egy különlegesen átalakított Boeing 757-es segítségével. Szeretnél részt venni egy luxusutazáson a Föld körül? Mutatom a részleteket!

Kérdésed van? Elakadtál? Írj, és segítek!

A cég ígérete szerint 24 nap leforgása alatt megismerkedhetsz a világ 8 kulturálisan gazdag területével, melyek mindegyikére egy exkluzív magángéppel visznek el. A Boeing 757-es jet kifejezetten erre az expedícióra lett átalakítva. A legelegánsabb olasz bőrülések ággyá alakíthatók, a fejtámlák négy pozícióba állíthatók, így a kényelem garantált a fedélzeten.

24-nap-alatt-a-fold-korul-egy-maganrepulogepes-tura-a-vilag-8-legmenobb-uticeljat-vette-celul

Az úti célok között szerepel a Mount Everest, a Tádzs Mahal, egy tibeti kolostor megtekintése, sőt még egy szicíliai kirándulás is egy tradicionális Fiat 500 volánja mögött. Az összes helyszínen idegenvezetők és túravezetők kalauzolják az utazókat, akik előadásokat tartanak a helyi kultúráról.

A koronavírust követően megnövekedett a kereslet a hosszabb, exkluzívabb utak iránt. Jellemzően leginkább a magánrepülőgépes utazások lettek népszerűek, az ilyen lehetőségeket kínáló vállalkozások léptek ugyanis a járványt követően a leggyorsabban

– mondta el Ann Epting, az Abercrombie & Kent ügyvezetője.

A vállalkozó hozzátette, hogy az utazók a hosszú bezártság után ki vannak éhezve a különleges kulturális élményekre, amelyek csupán az ilyen rendkívüli expedíciókon érhetők el. Sokan egyfajta bakancslistaként tekintenek a vállalat utazási ajánlatára.

24-nap-alatt-a-fold-korul-egy-maganrepulogepes-tura-a-vilag-8-legmenobb-uticeljat-vette-celul

Ha esetleg úgy döntenél, hogy kipróbálod a kalandot, és szeretnéd 24 nap alatt bejárni a Földet, még nem késtél le semmiről. Az Abercrombie & Kent vállalat által szervezett különleges utazást ugyanis csak 2023 májusi indulással tervezik.

Arra azonban készülj fel, hogy a kiruccanás nem lesz olcsó mulatság. A világszerte 8 különleges látnivalót megcélzó magánrepülőgépes utazás személyenként 226.400 dollárba kerül, ami átszámítva hozzávetőleg 88 millió forint. Ez soknak tűnik ugyan, de gondolj bele, hogy egyetlen utazás alkalmával mászhatod meg a Mont Everestet, lazulhatsz a szicíliai tengerparton, meglátogathatod a Tádzs Mahalt, vagy a sivatagi sziklák közt megbújó Petra ősi városát Jordániában.

Kérdésed van? Elakadtál? Ír, és segítek!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság