5 szokás, amit már 20 évesen elkezdhetsz, ha milliomos akarsz lenni 

luxus kikötő a magasból

Az átlagemberből lett milliomos, Chris Reining éveken keresztül takarékoskodott és fektetett be észszerűen, így elérte, hogy 37 évesen a kedvező vagyoni helyzete miatt felmondhasson a munkahelyén és nyugdíjba vonuljon. 

Kis lépések – jelentős gyarapodás

Állítása szerint nagyrészt a szokásainak köszönheti ezt az eredményt. A pénzügyeit lényegében automatizálta, ennek következtében soha többé nem kell matekoznia azért, hogy a vagyona továbbra is növekedjen. Meríts inspirációt a javaslataiból, hogy pénzügyi sikereket érhess el!

1. Fókuszálj a keresletre!

Többszörös bevételre lesz szükséged azért, hogy legyen egyfajta ,,felesleg”, amit beforgathatsz. Ezt változatos bevételi forrásokból fedezheted. Szerezz egy jól fizető mellékállást vagy váltsd pénzre a meglátásaidat, illetve egyéb kreatív képességeidet az online térben. 

2. A kapcsolati tőke vitathatatlan ereje

Erősen meghatározhatja a sikereidet a közösség, amelynek a tagja vagy. És itt nem érdekkapcsolatokról van szó, csupán arról, hogy érdemes nyitottnak lenned az emberek felé, hiszen soha nem tudhatod, hogy mikor keresztezed az útját valakinek, akivel jót tehettek egymásért.

3. Merj nagyot álmodni!

A gazdaggá válás folyamatában az egyik építőkő a kreativitás. Gondolkodj új ötleteken, inspirálódj mások történeteiből vagy kutasd fel magadban a rejtett képességeket. A jólét létrehozásához világos célok kellenek, konkrét stratégiák és keretbe szabott határidők. A gazdag emberek mernek nagyban gondolkodni és magasra teszik az elvárásaikat, továbbá készen állnak a kihívásokra.

4. Fektesd be a pénzed!

Az első lépés minden esetben az esetleges adósságaid elrendezése legyen. Miután sikerült beállítani a költségvetésedet, rendszeresen különíts el egy megnevezett összeget. Több befektetési forma közül választhatsz, tájékozódj a lehetőségeidről és válassz az igényeidnek megfelelően. A milliomosok az alapjövedelmük minimum 20 % -át fektetik be évente. 

5. Tervezz, hogy haladhass!

Készíts határozott ütemtervet és rendszerezd a napjaidat. A gazdag emberek szinte minden esetben részletesen vezetik a teendőik listáját. Igyekezz korán kelni és vedd át az irányítást az olyan egyszerű dolgok felett, mint az étkezés, a mozgás vagy az alvás.

Önbizalmat ad, ha te irányítod az életed.

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság