501 marketing tipp: 17. Tarts origami estét!

Az origami kicsik és nagyok körében is népszerű
Az origami kicsik és nagyok körében is népszerű

Akárcsak ez előző vendégszerző tipp, ez is az turisztikai/éttermi szolgáltatóknak lesz hasznos. Első lépésben kérdezd meg a helyi könyvesboltban, hogy ismernek-e olyan személyt, aki origami szakértő, és ismeri a hajtogatás eme ősi művészetét.

Sok olyan színes könyv van, amely ezt a technikát tanítja az érdeklődők számára. Ha a könyvesboltban nem tudnak segíteni, akkor az interneten minden bizonnyal találsz a közelben origami oktatót, akit megnyerhetsz magadnak (bár a személyes kontakt mindig jobb).

Az origami kicsik és nagyok körében is népszerű
Az origami kicsik és nagyok körében is népszerű

Ha ez sikerül, máris meghirdetheted az “Origami Est”-et, ahol az éttermed vendégei az oktató segítségével saját maguk is bepillantást nyerhetnek ebbe a zseniális és szórakoztató világba.

Az éttermedet az origami est erejéig díszítsd fel japán motívumokkal, szerezz be elég színes papírt a vendégek számára a hajtogatáshoz, és a felszolgált menü is japán jellegű ételekből álljon (persze lehessen választani a “rendes” menüből is), és szolgáld fel kedvezményes áron.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság