501 marketing tipp: 20. Rendezz karikatúra estet

Miért is ne próbálnád meg?
Miért is ne próbálnád meg?

Biztos láttad már nyaraláskor, hogy a tengerparti sétálóutcák nagy sztárjai az ügyes karikaturisták. Miért is ne használhatnád ki Te is az ebben rejlő vendégszerző lehetőséget? Sőt ebből másképpen is tudsz profitot szerezni.

Lassan itt a nyár, és az emberek is jobban kinyitják pénztárcáikat… ha ügyes vagy, akkor a szállodád, éttermed forgalma is jobban fellendülhet. Ehhez először is keress egy környékbeli helyi művészt, aki gyorsan és jól tud karikatúrákat készíteni híres emberekről, illetve a hozzád betérő vendégekről.

Miért is ne próbálnád meg?
Miért is ne próbálnád meg?

Az ügyes művész akár titokban is készíthet képeket a vendégekről, amelyeket felajánl nekik megvételre, vagy direktben megkérdezheti őket, hogy amíg a rendelt étel megérkezik, készíthet-e róluk egy jópofa portrét.

Ez egyfelől jó vendégcsalogató fogás, másfelől a művésszel meg is beszélheted, hogy a bevételen osztozkodtok. Te ügyfeleket adsz neki, ő pedig részesedést ad a haszonból, így mindketten nagyon jól fogtok járni.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság