8 évesen online vállalkozó?

Harli Jordean annak a kisfiúnak a neve, aki nem egy tipikus gyerekkort él, hiszen 8 évesen már komoly internetes vállalkozást vezet, ráadásul ezt már 2 éve csinálja! 

Harli Jordean-t semmiképp nem érdemes összekeverni egyik másik 8 éves sráccal sem, hiszen már ebben a korban, mindössze 8 évesen többé-kevésbé tisztában van az üzleti élet szabályaival. Miközben egy átlagos vele egy korú gyermek videojátékokkal foglalja el magát, Jordean tárgyal a saját vállalkozásának beszállítóival, készletezik, és vezeti vállalkozását.

A kisfiú Londonban él, és a marbleking.co.uk weboldalt irányítja, amely nem mással, mint üveggolyók értékesítésével foglalkozik. A céget ténylegesen komolyan vehetjük, nem holmi gyerekjátékról van szó, hiszen a vállalkozás már éves szinten is több ezer fontos forgalmat hozott Jordeannek, akinek egyébként még Amerikából is érkeznek megrendelései.

Harli Jardan
Harli Jardan

 

A 8 éves Harli azonban komolyan veszi a feladatát, mint kiderült, édesanyját és két bátyját is alkalmazta már, hogy a komoly célkitűzéseit is megvalósíthassa. A gyermek szeretné a jövőben elérni azt, hogy saját üzletláncot alapítson, amely idővel a világ legnagyobb játékkereskedővé növi ki magát.

Jordean maga így fogalmazott: „Imádom az üveggolyókat és imádom, hogy saját üveggolyós cégem van„. A kisfiú édesanyja azt nyilatkozta, hogy szerinte a következő lépés az lesz, hogy Kínában beindítsák a saját márkás üveggolyók gyártását is, azonban a hölgy tisztában van vele, nem lesz könnyű elérni az egymilliós határt.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság