A csokievés a siker kulcsa!!!

Csokival a sikerért!
Csokival a sikerért!

Egy svájci tudós, Franz Messerli azt állítja, hogy azok az emberek akik sok csokoládét vagy édességet fogyasztanak sokkal sikeresebbek céljaik elérésében.

Franz első megfogalmazásában a Nobel díjat hozta fel példának: azok az emberek akik megkapták életükben ezt a fantasztikus elismerést, gyermek és felnőttkorukban is nagyon sok csokit fogyasztottak.

Az állítás azonban sok tudományos szaklap szerint abszurd, mivel a svájci Franz valós tényekkel egyelőre nem tudja igazolni az állítását.

Csokival a sikerért!
Csokival a sikerért!

Egy tényt azonban biztosan tud bizonyítani: a svájci polgárok évente 120 tábla csokit esznek meg, míg az amerikaiak jóval kevesebbet, és szerinte ez látszik a Nobel díjasok számán.

Ha belegondolunk, az állítást lehet valósan vagy valótlanul kezelni, de ha a csoki fogyasztás miatt jókedvűek vagyunk és ez meglátszik a munkánkon, akkor biztosan van jó hatása az édességfogyasztásnak.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság