A sikeres nők 4 titka – villámposzt!

Te is lehetsz sikeres nő

A világban ma nem túl sok felsővezetői pozícióban lévő nőt találsz: az arányuk 30% alatt van. Ezen kívül talán ha 20 olyan szupersikeres nő van a világ országaiban, akik miniszterelnöki, vagy államfői pozíciót töltenek be.

A fenti kis számok ellenére is elmondható, hogy a nők is képesek remek üzleti  karriert építeni.

A sikeres nők szokásait figyelve 4 momentumot lehet észre venni

  1. A sikeresség egyik legalapvetőbb eleme: minden üzletasszony mellett kell, hogy legyen egy mentor, aki tanácsokkal látja el, és aki egyben a bizalmasa is. (Ez persze nekünk, férfiaknak sem árt…)
  2. A másik nagyon fontos elem, hogy minimalizálni tudják az előítéleteket és ki tudják épít a bizalmat maguk körül. Habár ez egy hosszabb folyamat és meg kell dolgozni érte, mégis fontos, hogy a vezetői pozíciókban lévő férfiak megbízzanak a nőkben.
  3. Szintén a siker nélkülözhetetlen eleme, hogy tisztában legyenek az erősségeikkel, és gyenge pontjaikkal. Arra kell törekedni, hogy folyton fejlődni tudjanak, hiszen ez is nélkülözhetetlen a vezetői pozíciók megtartásához.
  4. Végül, de nem utolsó sorban az is lényeges, hogy olyan embereket tudjanak maguk köré gyűjteni, akikkel jól és hatékonyan tudnak együtt dolgozni és a gazdasági környezet változásaira reagálni.

Sok sikert!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság