Google Pingvin (4) 2.0 update – elszabadult a madárka!

A Google Pingvin lehet kedves is...
A Google Pingvin lehet kedves is...

Elindult a Google spamszűrő algoritmus frissítésének 4. verziója is. A Pingvin 2.0-ban van egy csavar, ugyanis új technológia került a motorháztető alá, amitől még kifinomultabban szűri a “linképítés”-t, és a “spam” linkeket, akár évekre visszamenőleg is.

Matt Cutts, a Google webes spam csapat feje május 22-én jelentette be az új Penguin 2.0 frissítést. Egy korábbi videóra hivatkozva mondta azt, hogy ez bontakozik ki majd a “a következő néhány órában.”

A webmesterek és SEO szakértők jelentős változásokat várnak a Google keresési eredményeiben. Matt konkrétan azt mondta, hogy az angol keresések 2,3%-át fogja befolyásolni a változtatás.

Matt Cutts később a blogján is beszélt arról, hogy “a Penguin hatása országonként változik, más nyelveken nagyobb lehet az algoritmus frissítésének hatása. ”

A Google Pingvin lehet kedves is...
A Google Pingvin lehet kedves is…

Pingvin frissítések:

  1. Pingvin 1. 2012. április 24. (hatás:~ 3,1%)
  2. Pingvin 2. 2012. május 26. (hatás: kevesebb, mint 0,1%)
  3. Pingvin 3. 2012. október 5. (hatás: ~ 0,3%)
  4. Pingvin 4. (2.0) 2013. május 22. 2013 (hatás: 2,3%)

Az első, a második és a harmadik update csak kissebb változásokkal járt, a negyedik kiadás jelentős változásokat hoz. (A Searchengineland.com nyomán)

Neked mit hozott a változás? Rosszul, vagy jól jártál vele? Minden véleményre kíváncsiak vagyunk!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság