“Haho!” – az app, amivel hatékonyabb leszel, mint eddig bármikor!

Haho ANdroid app

A Haho! egy igazi Motivátoros Android app, saját agyszülemény, hétfőn kitaláltam, ma már a Google Pley-en is van egy éles béta.

Haho Android app

Az appot eredetileg magamnak csináltattam, mert munka közben kábé minden el tudja vonni a figyelmemet arról, amit éppen csinálnom kellene, és nem találtam olyan okostelefonos appot, ami azt tudta volna, ami nekem kell.

Aztán gondoltam, ha nekem bevált, nektek is be fog.

Mit tud a Haho?

Biztos te is gyakran jársz úgy, hogy dolgoznod, tanulnod kellene, de annyi minden elvonja a figyelmedet, hogy mire észbe kapsz, hogy “Bakker megint itt vagyok a Fészen!” (vagy mást csinálsz, amit nem kéne), már eltelt 10-15 perc megint feleslegesen…

A Haho éppen ezért mindössze egyetlen funkciót tud: az általad beállított időintervallumban kiad egy diszkrét, rövid emlékeztető hangot a háttérben futva, ami ha dolgozol/tanulsz, nem fog zavarni, de ha éppen csapongsz, segít észbe kapni!

haho android app
Hogy ne legyen zavaró, és ne lehessen hozzászokni a hangokhoz, 30 rövid normális kis effekt került bele. Nincs benne sem babanevetés, se cicanyávogás, se farting, meg hasonló hangok. 

Töltsétek le, ingyen van, és totál reklámmentes:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hahoalert

Használjátok sikerrel, legyetek még hatékonyabbak!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság