ITBusiness Leadership Award – kihirdették a díjazottakat!

Bármit csinálsz, pont 570 Ft-ért add!
Bármit csinálsz, pont 570 Ft-ért add!

Az ITBusiness Leadership Award díjat idén a Mobiltárca nevű projekt nyerte el, a Magyar Mobiltárca Szövetség a jól megérdemelt jutalmat egy keddi díjátadó gála keretei között vehette át.

A Magyar Mobiltárca Szövetség elnöke, Pukler Gábor elmondta, szerinte azért ők nyerték meg a díjat, mert

képesek voltak a cél érdekében összefogni, és egymással a leghatékonyabban dolgozni.

A céljuk egyértelmű volt: a készpénzmentes gazdaság létrehozása.

2011 júniusában alakult a Magyar Mobiltárca Szövetség több ismert vállalat összefogásával. A szövetség megalkotásában partner volt a Magyar Telekom, a Vodafone, a Telenor, az OTP, a Mastercard és a SuperShop is.

Mobiltárca = készpénzmentes gazdaság
Mobiltárca = készpénzmentes gazdaság

Céljuk, hogy a mobiltelefonok technológiára elérhetővé tegyék a különböző fizetési megoldásokat innovatív módon, és hogy az ezzel kapcsolatos fejlesztéseket előremozdítsák.

A Mobiltárca projektet már tesztelik, a szövetség elnöke szerint igencsak jól teljesített az eddigi tesztek során, néhány ezer forintos tételt már képes teljesíteni.

A projektet eddig már több mint ezren kipróbálták 13 országban, a tesztelés során az alanyok többet használták a Mobiltárcájukat, mint a bankkártyájukat, vagy hűségkártyájukat.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság