Keresőoptimalizálás: termékek leírása – erre figyelj oda!

Webáruház keresőoptimalizálás: a kategórianevekre is figyelj oda!

Webshop SEO: annak érdekében, hogy a termékoldaladat a legtöbb kulcsszóra tud optimalizálni, a legegyszerűbb megoldás az, ha bőséges leírást készítesz a termékedről, hiszen a leírásban annyi féle kulcsszót tudsz alkalmazni, amennyit szükséges, anélkül, hogy a termékoldal tartalmának olvashatóságát rontanád.

Azt azonban nem érdemes elfelejteni, hogy ha kevés szóra optimalizálsz, a termékleírásnál közzétett szöveg mindig legyen felhasználóbarát és keresőbarát is egyben.

Az egyedi termékleírások esetén automatikusan el tudod kerülni a külső és belső duplikációt, és a duplikációhoz tartozó kellemetlenségeket is.

Webáruház keresőoptimalizálás: a kategórianevekre is figyelj oda!

Érdemes minden egyes termékhez külön-külön részletgazdag és hosszú termékleírást készíteni, a fontosabb termékek esetében nem árt, ha jó alaposan fogalmazol és részletesen bemutatod a termék összes fontos, vevők számára lényeges tulajdonságát is.

Az internetes áruházak gazdag leírásait a potenciális vásárlók sokkal jobban kedvelik, mert szeretik, ha minden apró részletet ismerhetnek a kinézett termékről. A részletes szövegezéssel töltött időt és munkát a nagyobb vásárlási aránnyal (konverzióval) fogják meghálálni a felhasználók.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság