Közeledik az újabb SEO rém: itt az Adwords kép-bővítmény!

Így néz ki a képes hirdetés
Így néz ki a képes hirdetés

Néhányan már találkoztak azzal a kampánnyal, melyben a Google “Mutasd és Mondd” szöveggel csábítja az új delikvenseket az Adwords hirdetői rendszer kép bővítményének kipróbálására.

A kép bővítmény működés közben így néz ki:

Így néz ki a képes hirdetés
Így néz ki a képes hirdetés

Google:

“A kép bővítmény segítségével sokkal pontosabban lehet bemutatni:

  • egy autó formáját,
  • egy kivágott farmert,
  • egy akár egy bizonyos árnyalatú szemhéjfestéket.

Ezzel a hirdetések gazdagabbá és informatívabbá válnak a reklámokkal túlzsúfolt piacon.

A képek szerepe az emberek megszólításában sokkal fontosabbá vált, mint eddig bármikor. Mivel könnyen lehet velük érzelmi reakciókat előidézni, egyszerűbben működnek, mint egy rövid szöveg, így ez a fajta reklám nagyon fontos… .”

Az Adwords új lehetőségével nem is egy képet lehet kitenni az adott hirdetés fölé, hanem mindjárt hármat, ez mindenképpen növelni fogja az átkattintások számát, valamint a potenciális ügyfelek pontosabb, tisztább képeket fognak kapni a reklámozott szolgáltatásról/termékről.

Adwords kép bővítmény

A keresőmarketinges vénám nagyon örül az új opciónak, a keresőoptimalizálói már kevésbé…

A béta tesztre IDE kattintva lehet jelentkezni.

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

  1. Nem akartam sehol, semmilyen fórumon saját tapasztalat híján véleményt alkotni a legújabb Google frissítésekről, most jött el az ideje: képtalálatoktól függetlenül, össze-vissza variálják a találati listát, és eléggé úgy tűnik, hogy ennek a G. által újabban oly sokat sokat hangoztatott lózunghoz, hogy értékes, releváns tartalom mindenek felett, vajmi kevés kevés köze van…
    Tényleg itt az idő, hogy jöjjenek más, új, használható keresők is, mert mostanra a G. számomra kezd teljesen hiteltelenné válni a tekintetben, hogy a felhasználók érdeke mindenek felett, akik pontosan azt szeretnék kapni a találati listán, amire keresnek…

  2. Szerintem hasznos lesz ez, főleg az olyan szegmensekben, ahol a látványé a főszerep. Én már nézem is hogyan tudok hozzájutni egy ilyenhez. 🙂

    • Nem csak azoknál tud fontos lenni akik látványos áruval tudnak büszkélkedni, hanem szinte minden vállalkozónak, akik érzelemmel is tudják ábrázolni a portékáikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság