Luxus utaznál? Íme Szicília pazar látványt nyújtó helyei!

Ortega Palota

Egy szicíliai utazás a legjobb választás lehet a számodra, ha teljes körű luxusra vágysz. A strandok színvonala kitűnő, a helyi gasztronómia izgalmas, az olasz borok felejthetetlenek. A történelmi helyszínek és az egyedülálló természeti értékek exkluzív teret kínálnak a feltöltődéshez, a pihenésedet pedig a helyi lakosok csodás vendégszeretete teszi teljessé. 

 

Különleges 5 csillagos szálláshelyek 

SziciílaAz elmúlt években történt felújításoknak, illetve a helyreállító munkálatoknak köszönhetően számos elsőrangú szálláshely nyitotta meg a kapuit a vendégek számára. Tarts velünk és tekintsd meg a szicíliai luxusszállodák három neves képviselőjét!

San Domenico Palota

Szicília egyik legtörténelmibb luxusszállodája impozáns megjelenésével és lenyűgöző kilátásával felejthetetlenné teszi az utazásodat. Már 1896 óta szállnak meg itt híres és elismert emberek, az épület fejedelmi vonásait pedig olyan színvonalas szolgáltatások egészítik ki, mint a végtelenített medence vagy a botanikus gyógyfürdő. Gyönyörködj Te is a For Seasons által biztosított modern elegancia és a középkori történelem páratlan összhatásában egy gyönyörű környezetben.

Grand Hotel et des Palmes

Palermoban egy 1876-ban megnyitott, szintén dicsőséges történelmi ingatlan helyreállításának lehetsz szemtanúja, amint belépsz a Grand Hotel et des Palmes fényűző előcsarnokába. A tükrös bálterem, az értékes művészeti alkotások és a kifinomult szecessziós részletek nem csupán felkeltik a figyelmedet, de azonnal maradásra bírnak. Pihenj a török gőzfürdőben és fogyaszd el életed legfenségesebb vacsoráját, miközben eléd tárul Szicília egyik gyönyörű városa. 

Ortea palota

Ortigia kikötőjének közelében fekszik az 1920-as években épült grandiózus épület (kiemelt kép), mely ma Szicília egyik nívós szállodájaként várja a vendégeket. Parkolóinas-szolgáltatás teszi kényelmessé az érkezésedet, így azonnal ízelítőt kapsz abból a magas színvonalból, ami az ott-tartózkodásod alatt mindvégig elkísér. Tágas, kifinomultan berendezett szobák, egyedülálló wellness-élmények várnak, illetve helyi ételkülönlegességeket fogyaszthatsz el esténként a szálloda halljában. Gyógynövényekkel gazdagított teákkal töltődhetsz fel és finom koktélokat kóstolhatsz az erre a célra kialakított, impozáns belső helyszíneken. 

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság