Medibon.hu: speciális egészségügyi kuponos oldal indult!

www.medibon.hu
www.medibon.hu

A kuponozást, mint vásárlást ösztönző eszközt már évek óta használja a szolgáltató ipar. Egy időben egyre-másra alakultak meg a közösségi vásárlás erejére támaszkodó, kuponokat értékesítő vállalkozások, honlapok (aztán egy részük hamar be is bukott). Némelyik külföldi anyavállalat leányvállalataként jelent meg a piacon, némelyik magyar vállalkozás kezdeményezésként lett a piac szereplője.

Kérdésed van? Elakadtál? Itt tudsz írni, és válaszolok!

Utóbbi csoporthoz tartozik a Medibon.hu, mely speciális kuponokat értékesít, méghozzá az egészségügyi szektor szereplőinek szolgáltatására.

A Medibon.hu kezdeményezése egyedülállónak tekinthető a piacon, hiszen a többi olyan vállalkozás, mely szintén kuponok értékesítésével foglalkozik, az egészséget támogató kuponokat sok más kuponkínálattal együtt hirdették, így azok kelendősége és jelentősége elveszni látszott a szépségápolási és utazási ajánlatok között.

A Medibon.hu kuponjai kimondottan a hazai egészségügyi ellátás problémáira kínálják ajánlataikat, hiszen a megváltozott fogyasztói magatartás következtében egyre többen vannak azok, akik inkább fizetnének azokért az egészségügyi szolgáltatásokért, melyeket a magánklinikák és más egészségügyi vállalkozások kínálnak, minthogy a közegészségügyben megkapható szolgáltatásokra várjanak.

www.medibon.hu
www.medibon.hu

A magánklinikák színvonalasabb betegellátást biztosítva egyébként is egyre inkább kedveltebb gyógyulást elősegítő színhellyé lépnek elő, hiszen itt nincs várakozó lista, jobban odafigyelnek a betegekre, mint a közkórházakban.

A közkórházakra jellemző pénzeszközök hiánya és szakemberhiány okozta kedvezőtlen helyzet a magánkórházak kedvezőbb megítélését eredményezik.

A Mediabon.hu oldalán található kuponok segítségével a magán orvosi és a vállalkozóvá lépett egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó szakemberek szolgáltatásai várakozás nélkül érhetők el azok számára, akik ezekre a szolgáltatásokra igényt tartanak.

A honlapon található bónok mellett hasznos cikkeket is olvashatnak a honlapra látogatók.

A Mediabon.hu kommunikációs vezetője szerint az a cél, hogy

egészséges kommunikációt alakítsanak ki a laikus emberek és az orvosok között; olyan kommunikációt, ahol a látogató megtalálhatja a lelki, fizikai és mentális egészségét.

A cél nem kisebb, mint az emberek egészségtudatára való ráhatás.

Kérdésed van? Elakadtál? Itt tudsz írni, és válaszolok!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság