Mobilmarketing? Csak SMS-sel!!

Már a franciáknál sem hívogathat a főnök munkaidő után!
Már a franciáknál sem hívogathat a főnök munkaidő után!

Az SMS lehet a nyerő megoldás mobilmarketing terén. Az MCM Global újabb felmérése a mobilhirdetéseket célozta meg. Ennek a felmérésnek az eredménye az lett, hogy a mobiltelefont használók inkább az SMS-ben kapott reklámüzeneteket és a push kampányokat részesítik előnyben.

A felmérésből az is kiderül, hogy a válaszadók 59 százaléka az SMS hirdetést a sokak szerint nyerőbb videós reklámoknál is jobban kedvelik, illetve az e-mail reklámokat is megelőzi a népszeűség.

Nagy–Britanniában a mobilosok inkább SMS üzeneteket kapnak, a felmérést végző cég által megfigyelt országok közül itt a legnagyobb az SMS reklámok aránya.

Mobilmarketing: küldj sms-t!
Mobilmarketing: küldj sms-t!

Globális szinten a felmérésben résztvevők 54 százaléka még üzenetet is küld a cégeknek azért, hogy valamilyen akcióban részt vehessen, illetve, hogy az őt érintő ajánlatokról híreket kapjon.

Sok vásárló az SMS-est használja a cég ügyfélszolgálatával fenntartott kommunikációs csatornának is, annak reményében, hogy a kérésére, kérdésére válasz érkezzen.

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság