Jó állást keresel? Erre figyelj elbeszélgetésen!

A siker titka: mosolyogj!
A siker titka: mosolyogj!

Azt mindenki tudja, hogy megtalálni a megfelelő állást/pozíciót nem egyszerű, azonban ha már ott tartunk, hogy behívnak állásinterjúra, fontos úgy teljesíteni, hogy össze is jöjjön a hőn áhított munka.

Az állásinterjún kulcsfontosságú szerepe lehet 1-2 előre begyakorolt mondatnak, amit az interjúztató kérdésére fogunk válaszolni.

Persze nem lehet mindig tudni, hogy mit fognak kérdezni, azonban nem árt felkészülni a cégből, utána olvasni, informálódni, valamint ha van ismerősünk aki már ott dolgozik, őt is megkérdezhetjük arról, mire számíthatunk.

A siker titka: mosolyogj!
A siker titka: mosolyogj!

Sokakat demotivál az, ha negatívumokat is hallanak egy elbeszélgetésen, azonban fontos megtanulni csak arra figyelni, ami minket is érint, és nem pedig dolgokra fókuszálni, amihez semmi közünk. Lényeges, hogy magabiztosak legyünk, és pozitív kisugárzásúak.

Csak olyan munkát keressünk, és olyan helyre jelentkezzünk, ahol tényleg szívesen dolgoznánk, és ahol el tudjuk képzelni, hogy jól is teljesítünk.

Mindig tűnjünk ki a tömegből (sokszor ehhez már a mosolygás és önbizalom is elég), mert ezzel bebizonyíthatjuk a munkaadónak, hogy igenis szüksége van ránk.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság