Ocean Vibes – A luxusvitorlázás legmagasabb szintje

Pihenés a Karib- térségben egy privát vitorlás charter fedélzetén, ahol a kapitány, a legénység és a séf az elvárásainkat a legmagasabb színvonalon teljesítik – mindezek olyan luxus élmények lehetőségét vetítik elénk, mely nem mindennap köszönt be az ember életébe.

Kérdésed van? Elakadtál? Itt tudsz írni, és válaszolok!

A személyre szabott kényelem és a kifinomult szolgáltatások ötvözete

Mindig is vágytál egy privát vitorlázásra, ahol elsőrangú környezetben pihenheted ki magad a szeretteiddel?

A My Caribbean Charters MCC által kínált Ocean Vibes, egy lebilincselő 74 hüvelykes Sunreef vitorlás katamarán, mely akár nyolc vendég elszállásolására is alkalmas. A kabinokban minden a legmagasabb színvonalat képviseli; a helyiségek külön fürdőkáddal és zuhanyzóval rendelkeznek, az intelligensen kialakított elrendezésnek és a mozgatható bútoroknak köszönhetően pedig íróasztal, kanapé, fésülködőasztal és TV is található a szobákban.

Eldöntheted, hogy a stílusosan berendezett szalonban fogyasztanád el a fejedelmi vacsorádat vagy inkább egy szabadtéri gasztronómiai élményre vágysz a fedélzeten kialakított luxus pihenőhelyen. Az egyéni klímaberendezés és a helyiségek természetes megvilágítása kitűnő komfortot biztosít a pihenéshez, a 360 fokos kilátással rendelkező hátsó társalgó pedig lélegzetelállító minőségben tárja eléd a Karibi szigetvilág csodáit.

Az Ocean Vibes a szórakoztatásról is gondoskodik, ugyanis többek között snorkeling, úszószőnyegek, 2 személyes kajak, vízisí készlet, wakeboard, tengeri robogó, horgászbot, jógaeszközök és különböző szárazföldi játékok is szerepelnek az eszköztárában. Az Ocean Vibes személyzete elkötelezett amellett, hogy a fedélzeten és a szárazföldön egyaránt a luxus irányelvei szerint szórakoztassa a vendégeit.

A séf teljesen egyedi igényeket is kielégít az étkezés vonatkozásában, így mindennemű ételallergia vagy egyéb sajátos kívánság megléte esetén is a legjobbat hozza ki a friss alapanyagokból.

A séf ráadásul nem csupán a kitűnő falatok mestere, hanem egyúttal okleveles fitneszoktató egyben, aki a gasztronómiai különlegességek mellett igény szerint egyénre szabott edzésprogrammal segít megőrizni a formád.

Foglald le itt és élvezd a luxus vitorlás bárjában készült koktélodat a kényelmes napozóágyon fekve, miközben eléd tárul a Karibi-térség esszenciális szépsége!

Kérdésed van? Elakadtál? Itt tudsz írni, és válaszolok!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság