SEM: 6 tipp a hatékonyabb AdWords-ért!

Adwords

Az utóbbi napok témái főleg a szállodai online marketinget érintették, így ha gyakran olvasod a cikkeket, láthattad, hogy az Adwords jelentősége óriási is lehet.

Az AdWords hatékony ügyfélszerző eszköz
Az AdWords hatékony ügyfélszerző eszköz

Nem minden Adwords hirdetés hatékony, így pár tippel szeretnélek segíteni az optimalizálásban!

  1. Miben vagy egyedi? A hirdetésben ki kell hangsúlyoznod, ha a megrendelés 1 nap alatt célba ér, ha ingyenes a kiszállítás, ha a választékod hatalmas! Mutasd meg azt, amiben jobb vagy a többieknél!
  2. Írd bele konkrét akciókat, árakat is!  Az internetezők a megfelelő ajánlatok után kutatnak, így itt is tehetsz nekik egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
  3. Vezéreld az keresgélőket! Ösztönözd őket tudat alatt a cselekvésre: „Ide kattintson!”, „Töltse le itt!”, „Vegye meg ma!”, „Vásároljon!”, „Nézze meg!”…
  4. Használj kulcsszavakat is! A reklámod címébe, és magában a szövegbe is helyezd el kulcsszavaidat. Ettől nő a relevanciád értéke, és a hirdetésed is jobb pozícióban jelenhet meg.
  5. A céloldalad releváns legyen! Ha Oakley napszemüvegeket hirdetsz, akkor a landoló oldaladon valóban Oakley szemüvegek szerepeljenek, jól kiemelve az akciós darabokat is!
  6. Próbálj ki több verziót!Legalább 3 féle hirdetést indíts, és mérd, hogy melyik teljesít a legjobban, és csak azt használd.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

  1. […] érkező és landoló oldalak létrehozása: A vásárlóhoz egészen másként kell szólni, ha a Google Adwords vagy ha egy banneres hirdetés segítségével jutott el oldalunkra, éppen ezért nagyon fontos, […]

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság

Mi az a Luxus valójában?

A luxus a nagy kényelem vagy elegancia állapotaként definiálható, különösen, ha drága anyagokat vagy kényelmi szolgáltatásokat

Művészet, Mint Befektetés

Milyen típusú műalkotások a legeladhatóbbak ma? Nehéz megmondani, hogy milyen típusú művészet a legjobban eladható, mivel