Sikeres értékesítés – íme az érzelem, ami idén megtöbbszörözi az eladásaidat!

Sikeres értékesítés - íme az érzelem, ami idén megtöbbszörözi az eladásaidat!

Hétfőnként az ember általában számot vet a múlt hét eredményeiről. Arról, hogy mi ment jól és mi ment kevésbé jól. Mivel a múlt hét még ünnepi hangulatban zajlott, ezért ilyenkor (az év első hétfője) inkább a múlt évet kell átnézni összességében.

A múlt év nagy tanulsága volt nálunk, hogy lehetsz spéci sales-es, vagy csak a saját termékeidet/szolgáltatásodat áruló arc, a legfontosabb érzelem nélkül nem fogsz nagy sikereket elérni, ez pedig a “Lelkesedés!”.

Az üzletkötés is valójában ennyit tesz: “Átadni a lelkesedést a partnernek, vevőnek”.

Brian Tracy nem kevesebb, mint 50%-nyi jelentőséget tulajdonít ennek az érzelemnek az üzleti életben (szerintem van az 75% is.)

Ha a saját lelkesedésedet képes vagy átadni másoknak, gyakorlatilag bármit képes leszel eladni bárkinek: bármilyen ügynek (üzleti ügyeket is beleértve) híveket tudsz szerezni, akik aztán követnek téged az úton.

Amikor  hitedet a szolgáltatásaid és terméked iránt másokba is átülteted, a kétségeik eloszlanak, a fenntartásuk eltűnik…

Ezért is fontos, hogy szeresd amit csinálsz, és szeresd önmagadat is, mert a lelelkesedést nem lehet mímelni, annak belülről kell jönnie!

  1. Minél nagyobb a szeretet, annál nagyobb lesz a lelkesedés is.
  2. Minél nagyobb a lelkesedés, annál nagyobb lesz a siker is.

A siker útja: szeresd magadat, szeresd a cuccodat, légy rá büszke, és többszörözd meg ezzel az eladásaidat és a bevételedet. Sok sikert!

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság