Sikersztori: The Gentleman’s Shop

A „The Gentlemans’s Shop” név­re hallgató borbélyház az angliai Berkshire-ben található és  1997-ben alapították.

A kezdeti években a vállalkozás csak  a helyi férfiak számára árult pipereholmikat, ám amikor nagyobb helyre költöztek át, a tulajdonosok ráébredtek, hogy nagyon sok egyesült államokbeli is érdeklődik termékeik iránt, és keresik (akkor még nem létező) weboldalukat.

Emiatt 2000-ben létre is hozták a The Gentleman’s Shop weboldalt. A távolsági vásárlások ellenére a személyes varázs nem szűnt meg, sőt sokkal fontosabb lett a cég számára. Mivel a a vevők reklamációit teljesen egyedileg kezelik, ezért a vásárlói megelégedettség mindmáig 100%-os!

Min­den egyes kiszállított csomag a csomag összeállítójának kézzel írt visszajelző céduláját is magába foglalja, így a vevők esetleges nemtetsztésüket is könnyen ki tudják fejezni.

A The Gentleman’s Shop weboldal a cég teljes forgalmá­nak 40%-át adja, így a trendet figyelve megeshet, hogy az anyaüzlet idővel kirakatüzletté válik, és az összes vásárlás az interneten keresztül lesz lebonyolítva.

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság