A YouTube arculata pozitívabbra változott

Az új Youtube logo
Az új Youtube logo

A YouTube új emblémával rukkolt elő. Ez annak köszönhető, hogy a befektető cégek kérték a videómegosztót, hogy egy olyan emblémával álljon elő, amit könnyebben tudnak a médiában népszerűsíteni.

A régi embléma egy ideig még megmarad, az új logó pedig egyenlőre a Facebook-on és egyéb kis applikációs területeken szerepel majd.

Az új logó fehér, és piros színekből áll, egy „play” gombbal a közepén, és természetesen ez alatt pedig leegyszerűsített betűkkel a YouTube felirat lelhető fel.

Az új Youtube logo
Az új Youtube logo

Az iOS alkalmazásokban már több héttel ezelőtt is felfedezhető volt a logóváltozás, és az Androidos menük is körülbelül már egy hete használják az új jelképet.

A The Drum cikkéből csak annyi derült ki, hogy a YouTube arculata nem fog változni, csak a logó designja lesz más, mivel szeretnék, hogy a Google stílusához passzoljon.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Archív