Ismét lesz Női Kiválósági Díj

AmCham Női Kiválósági Díjátadó
AmCham Női Kiválósági Díjátadó

Ebben az évben is meghirdeti az Amerikai Kereskedelmi Kamara azt a díjat, melyre a sikeres vállalkozónők pályázhatnak. Ez a Női Kiválósági Díj, amely nemcsak a vállalkozóknak, hanem a sikeres és példaképet jelentő nőknek lett szánva.

A zsűri elnöke a következőképpen nyilatkozott a díjjal kapcsolatosan sajtótájékoztatóján:

„A Női Kiválóság Díj nem „karrier-díj”, hanem elismerni való, követendő emberi, női értékek, magatartásformák, életstílus, életvezetés komplex értékelése.”

Heal Edina azt is elmondta, hogy a nőkben egyfajta pluszt keresnek, magabiztosságot, innovatív gondolkodást, dinamizmust és kitartást.

 AmCham Női Kiválósági Díjátadó
AmCham Női Kiválósági Díjátadó

Az első AmCham Női Kiválósági Díjátadó 2010-ben lett megrendezve, akkor 150 hölgyet jelöltek a címre, azonban idén sokkal több jelöltre számítanak a zsűritagok, köztük Mayer Zsolt, Mars Magyarország munkatársa.

Az alapötlet szintén 2010-ben született meg, az akkori Morgan Stanley program, és a hongkongi AmCham jóvoltából.

Idén október elsejéig lehet jelölni a hölgyeket, a nyertest pedig majd november 14-én hirdetik ki, az AmCham Esélyegyenlőségi Konferencián.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Archív