Megújult az „Év honlapja”

Az Év Honlapja 2013
Az Év Honlapja 2013

Idén, 2013-ban is meghirdették az „Év honlapja” pályázatot, a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat szervezésében, azonban ebben az évben némi változtatásokat eszközöltek az elmúlt évekhez képest.

Varga István, az „Év honlapja” pályázat alapítója elmondta, céljuk hogy minden ember követni tudja az online média szélsebes változásait, és fel tudják venni az online marketing ritmusát.

Az alapító egy interjúban azt is elmondta, hogy a pályázat weboldalát teljes egészében rekonstruálták.

Az Év Honlapja 2013
Az Év Honlapja 2013

Az új honlapot Erős Balázs készítette, aki már maga is több alkalommal megnyerte a pályázatot, és ráadásul most olyan új funkciókkal bővítette az oldalt, mint a cikk-, és weboldal ajánló, mert így technikailag és grafikailag is jobban kiszolgálja a pályázó közönséget.

Azonban nemcsak maga a weboldal újult meg idén, hanem a szakmai zsűri is, hiszen új emberek kerültek be a társaságba, akik értékelik majd a munkákat.

Nevezés

A pályázati vezető, Türr Nikolett elmondta, hogy magyar nyelvű honlapokat a versenyre szeptember 1-től egészen október végéig nevezhetnek a pályázók, a nyertes pedig egy ünnepélyes díjátadó rendezvényen december 4-én veheti át majd díját, Budapesten.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Archív