Samsung Galaxy Gear – itt a Samsung okosóra

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Habár az Apple eddig méltó versenytársának bizonyult a Samsung számára, most utóbbi beelőzte riválisát, elsőnek dobta piacra ugyanis az okosóráit.

Samsung Galaxy Gear lett a neve az új kütyünek, melyet a napokban mutattak be Berlinben a gyártók.

Az órában egy 1,9 megapixeles beépített kamera is helyet kapott, mely viszonylag jó képeket, és videókat csinál, csak az akkumulátor nem bírja olyan sokáig a Verge tesztelői szerint. Az óra kijelzője 1,63 hüvelyk lett, és 320*320 felbontással rendelkezik.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Az új okosórán természetesen nem csak az időt tudjuk megnézni, számos más funkció lett beleépítve: például irányíthatjuk hanggal az órát, de ha szeretnénk telefonálhatunk is rajta keresztül.

Persze az óra szinkronizálható a vele kompatibilis Samsung készülékekkel is, mint a Galaxy S4-gyel és S3-mal valamint a Note 3-mal és 2-vel, ha csatlakoztatjuk ugyanis az órát okostelefonunkhoz, akkor tudjuk csak igazán kihasználni.

Samsung Galaxy Gear ára

A készülék az USA-ban is csak októbertől lesz kapható, bevezető ára pedig 299 dollár lesz.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Archív