11 jele annak, ha igazi egyéniség vagy!

11 jele annak, ha igazi egyéniség vagy!

Az emberi sokszínűség az egyéniségek sokszínűségéből ered. És ahogy az emberek egyénisége változik, úgy változik az embertömeg sokszínűsége is. A változás hamar tetten érhető: elég csak visszanézned, hogy 10 évvel ezelőtt hogyan gondolkodtál például a világról, a gazdaságról, a politikáról, az egészséges életmódról, a többi emberről.

Mit jelent az egyéniség?

Az egyéniség különbözőséget jelent: nem külső különbséget, hanem a belső tulajdonságbeli különbséget jelenti. Az egyéniség belülről fakad: lehet kreatív, izgalmas, unalmas, negatív, pozitív, és így tovább.

„Ha Egyéniség vagy, az azt jelenti, hogy nincs hozzád hasonló sehol a világon.”

A saját, pozitív egyéniséggel rendelkező emberek többre viszik az életben, boldogabb a családi életük, karriert építenek fel, sikeresebb vállalkozást vezetnek, mint az „átlagos” emberek.

11 jele annak, ha igazi egyéniség vagy!

11 jele annak, ha igazi egyéniség vagy!

1. Nagy hatással vagy másokra

Egy igazi egyéniség kitűnik a tömegből, így ha szembe találkoznak veled mások, egyből észrevesznek. Az egyéniség ugyanis vállalja önmagát és nem akar a tömegbe olvadni.

2. Határozott vagy

Az igazi egyéniségek mindig tudják, hogy mit akarnak elérni, mi a céljuk az életükkel. Nem a körülményektől függnek, hanem saját maguktól. A céljaikat mindig határozott léptekkel közelítik meg, az akadályokat leküzdve érik el kitűzött céljukat!

3. Intuitív vagy

Egy igazi egyéniség ösztönösen tudja, hogy merre kell haladnia az életben, ha válaszút elé érkezik. Egyéniségednek köszönhetően mindig magabiztosan tudod, hogy mi a jó neked, a családodnak, barátaidnak, kollégáidnak!

4. Fejlett felelősségérzeted van

Minden esetben és minden körülmények között vállalod a tetteid következményeit, még akkor is, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan szeretted volna. Tisztában vagy a képességeddel és teherbírásoddal.

5. Küldetéstudatod van

Az átlagembernek elég, ha kényelmes élete van: azért dolgozik, hogy a vágyait hónapról hónapra kielégítse. Az egyéniség ennél többet gondol az életről, ő maradandót alkot. Nem csak az anyagi hasznot lesi és várja, mert az erkölcsi megbecsülés is fontos számára.

6. Vonzod az embereket

Egy társaságban központi személyként jelensz meg. Veled szeret és akar beszélgetni mindenki, kikérik a véleményedet, a tanácsodat. Példaképként szolgálsz – motiválsz más személyeket, a hatásodra emberi életek változnak meg.

7.  Erős vagy

Olyan vagy, mint Hulk – legyőzhetetlen! Nincs az a kudarcélmény, ami a földre teperne! A hibákból tanulsz, építkezel. Éppen ezért rugalmasan tudod kezelni a szabályokat, a körülményekhez pedig könnyen alkalmazkodsz.

8. Optimista vagy

Pozitívan éled meg a mindennapokat, így a napi apró gondok nem terelik el a figyelmedet a távoli céljaidról. Ezért nagyon jól érzed magadat a bőrödben minden nap, és ez meg is látszik a viselkedéseden – például sokszor mosolyogsz!

9. Sosem unatkozol

Mindig találsz valami elfoglaltságot, ezért a partnereid, barátaid sosem unatkoznak. Egy igazi egyéniség tele van ötletekkel, sokféle hobbija van, de az extremitás sem áll távol tőle. A kreativitás az egyik legnagyobb erőssége!

10. Intelligens vagy

Magas intelligenciával vagy megáldva. Ismered a határaidat, ezért tudod irányítani az érzelmeidet és gondolataidat, és mások érzelmeit, gondolatait is vezetni tudod. Remek szókinccsel vagy megáldva, köszönhetően a hatalmas tudásvágyadnak és a tudásod alkalmazásának.

11. Remek a humorérzéked

Humorral sok mindent fel lehet oldani – kínos helyzetekből vágod ki magadat, esetleg humorodnak is köszönheted a társaságbeli pozíciódat. Egy igazi egyéniség megérti a kifinomult humort is, és távol áll tőle a mások kifigurázásából eredő megnyilvánulások.

Ha pedig tetszett a poszt, oszd meg másokkal is -nyomj egy lájkot!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság