3 egyszerű, de luxus mód a vendégeid szórakoztatására ezen a nyáron

3-egyszeru-de-luxus-modja-a-vendegeid-szorakoztatasara-ezen-a-nyaron

A kellemes nyári esték lehetőséget kínálnak az önfeledt kikapcsolódásra, mi pedig azonnal neki is láthatunk, hogy megszervezzünk egy tökéletes kerti partit a barátaink számára. A bogrács és a grill elsőrangú szórakozást kínál, azonban néhány kreatív ötlet segítségével még inkább feldobhatjuk a délutánt vagy az estét és garantáltan különleges pillanatokat szerezhetünk a vendégeink számára.

Újragondolt koncepciók nyári összejövetelekhez

1.Szervezz saját kaszinó estet!

3-egyszeru-de-luxus-modja-a-vendegeid-szorakoztatasara-ezen-a-nyaron

Csempészd be az otthonod és a kerted hangulatába a kaszinók varázslatos világát! Bérelj néhány kulcsfontosságú kaszinó felszerelést, például rulettkereket vagy pókerasztalt és helyezd el őket stílusosan. Határozz meg dress code-ot a vendégeid számára, így még sikeresebben adhatják át magukat az exkluzív élmény számára.

Egy profi krupié és a vendégekért felelő személyzet bevonása tovább fokozza a nem mindennapi hangulatot és luxus miliőt kölcsönözhet az estének. Fontos, hogy a menü megtervezése is igazodjon a program színvonalához.

2. Luxus wellness program a saját otthonodban

3-egyszeru-de-luxus-modja-a-vendegeid-szorakoztatasara-ezen-a-nyaron

A barátaid biztosan értékelnék azt a fajta kényeztetést, amit egy általad szervezett wellness-élmény kínál. Már előre gondoskodj puha, hófehér törölközőkről és köntösökről, a fények legyenek az eseményhez igazítva, tegyél be kellemes háttérzenét és gyújts meg minél több gyógynövényekkel illatosított gyertyát. Sok masszőr és wellness szakember házhoz is kiszáll, így biztosan megtalálod azokat a szolgáltatásokat, melyek remekül beilleszthetőek az otthonodban megteremtett, pihentető kényelembe.

3.Vacsora kicsit másképp

3-egyszeru-de-luxus-modja-a-vendegeid-szorakoztatasara-ezen-a-nyaron

Amennyiben a hétvégi program főszereplője a gasztronómia, öltöztesd a kerted rendhagyó hangulatba. Teríts meg az udvaron és hívj magánszakácsot, aki nem csupán a kemény munkától szabadít meg egy teljes estére, de olyan íz-élményt tár mindannyiótok elé, mely felpezsdíti az érzékeiteket. Felelj azért, hogy a menü egy különleges téma köré épüljön, mely meghatározója lehet az egész estének. Például ha a természet a téma, akkor a díszítés mellett szerezz be ehető virágokat, így a motívum visszaköszönhet a dekorációban és a tányérokon is. Gondoskodj minőségi pezsgő-, illetve borválasztékról, ezzel kapcsolatban egyeztess a szakáccsal vagy egy sommelier -vel.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság