4 motivációs idézet, amelyek inspirálhatják a személyes sikeredet 

luxus páros

Ahhoz, hogy Te is lendületesen vehesd az akadályokat a céljaid elérése során, olykor szükséged lehet némi inspirációra. Bármikor megeshet, hogy kicsit kimerülnek az energiaforrásaid, ilyenkor vegyél egy nagy levegőt és élvezd egy kicsit az utat, ami a sikereidhez vezet éppen.

Igyál egy finom kávét vagy teát, dőlj hátra és inspirálódj motivációs idézetekből!

A szavak ösztönző ereje

Az alábbiakban négy olyan idézetet olvashatsz, melyek a maguk tömörségében is hatalmas igazságokat hordoznak. 

1. ,,Minden, amire valaha is vágytál, a félelem másik oldalán van.” – George Addair

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az amire vágysz és keresd meg azt a félelmedet, ami elválaszt tőle. 

Légy nyitott, hiszen a lehetőségek most is jelen vannak az életedben, csupán meg kell tanulnod észrevenni őket. Keress új ingereket, rázd fel magad a mókuskerékből!

2.  ,,Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.” – Seneca

Egy helyben toporogva nem juthatunk előre és ezáltal sikereket sem érhetünk el. Határozz meg önmagad számára egy olyan célt, ami belülről motivál és ami izgalmas kihívásokkal tölti fel a mindennapjaidat. Legyen ez akár egy utazás, egy új hobbi vagy egy készség elsajátítása, a lényeg, hogy örömödet leld benne és hogy fejlődhess általa. 

3. ,,A kreativitás szépsége, hogy képes átformálni a félelmet örömmé.” – Joe Gebbia.

Sokan gondolják úgy, hogy hiányzik belőlük a kreativitás. Valójában azonban nincs olyan ember, akiben ne lenne ott a lehetőség a kreativitásra, csupán nem sikerült még felfedeznie. 

Ne félj új dolgokat kipróbálni! Bármilyen feladatba kezdesz, igyekezz kihozni magadból a legjobbat és ezzel lényegében meg is teszed a legfontosabb lépést azért, hogy fejleszd a kreatív képességeidet.

4. ,,A kihívások teszik életünket érdekessé; azok legyőzése ad értelmet neki.” – Joshua Marine

A sikerhez vezető út egyik alapköve a fejlődi akarás. Kihívások nélkül csupán benne ragadunk a komfortzónánkban és képességeink rejtve maradnak. Tekints lehetőségként a problémákra, mivel felhasználhatod őket önmagad fejlesztésére is. Természetesen ez nem könnyű, azonban Te magad is megtapasztalod majd, hogy az életed egyre színesebbé válik, végül pedig eléred a magad elé kitűzött kisebb és nagyobb célokat. 

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság