5 ok, amiért egy Álmodozóval kellene összekötnöd az életedet

5 ok, amiért egy álmodozóval érdemes összekötni az életedet

Képzelj el egy nevető lányt egy napsütötte parkban. A kezében egy magasan, a felhők felett szálló, színes papírsárkány szárnyal. Nagyjából ez illusztrálja a házasságomat. És igen, én vagyok a sárkány.

Néha igencsak el tudok rugaszkodni a valóságtól, már-már extrém módon, de egyben ezért is tartom magamat sikeresnek. El mertem képzelni, amit más nem mert, és képes voltam megvalósítani, amit más nem tudott. De az is igaz, hogy ha a feleségem nem lenne, már régen lezuhantam volna és összetörtem volna magamat.

Sokan szeretnek álmodozni. Néhányan annyira a jövő rabjaivá válnak, hogy elfelejtenek élni és a valóság valótlanná válik a számukra. De mindenhol vannak szélsőségek.

Az álmodozók válhatnak a jövő görcsös, megkínzott rabszolgáivá, céltudatos álmodozókká, válhatnak prófétákká, és a korukat meghaladó zsenikké, művészekké is. Az, hogy valaki álmodozó, nem is rossz dolog. Ha egy álmodozóval kötöd össze az életedet, ez élénkséget is hoz egyben.

5 ok, amiért egy álmodozóval érdemes összekötni az életedet

1. Mindig ösztönözni fog

Az álmodozók a pozitív életszemélet harcosai, inspirálók, és vad szívűek. Sok ember próbálja elpusztítani szándékosan, vagy önkéntelenül is a vágyakat: negatív megjegyzésekkel, kétkedés ébresztésével, ám egy igazi álmodozó a szemeit olyan horizontra emeli, ami messze túl van ezeken.

2. Valóra váltja a vágyaidat

Az álmodozók a kívánságokat kézzel fogható valósággá teszik. A kívánatos jövőt világosan látják, és a konkrét lépéseket is ismerik már, amiket meg kell tenniük az álmok eléréséhez.

3. Többet tanulhatsz tőle, mint amit el tudsz képzelni

Az álmodozók a társadalom, és a világ határait feszegetik. A rendszerek kötöttségei nem korlátokat jelentelenek, hanem kihívásokat a saját út eléréséhez. Tanulás és tanítás, elképzelés és cselekvés. Az álmodozók a világ igazi nagy tanítói.

4. Az életed igazi kaland lesz

Az élet színes mozaikká válik, váratlan szépségekkel, spontán átmenetekkel. Az élet többé már nem unalmas, hanem az izgalmak korlátlan lehetősége, hogy új embereket, új ételeket, új helyeket ismerj meg, és olyan dolgokat próbálj ki, amiket azelőtt elképzelni sem mertél.

5. Mindenben a potenciált látják

Az álmodozók azzal a ritka képességgel vannak megáldva, hogy mindenben meglátják a lehetőséget és a szépséget. Optimisták, pozitív, izgalmas egyéniségek. Soha ne félj álmodozni!

A te társad Álmodozó? Vagy te vagy az kettőtök közül? Bárhogyan is legyen, ha egyikőtök az, jó csapatot alkottok, és sok sikert, kreativitást és örömet kívánok az életben!

És ha tetszett a poszt, oszd meg másokkal is!

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság