7 igazsága annak, hogy igenis győzhetsz az életben!

7 módja annak, hogy győzz az életben!

Az egyik legnehezebb döntés az életedben az, amikor minden jelenlegi közepes jót el kell dobnod magad mellől, hogy százszázalékosan az álmaid valóra váltására koncentrálhass, az igazán jóra.

Lehet, hogy  ki kell lépned a munkádból azért, hogy a saját vállalkozást alapíts. Lehet, hogy diplomát szeretnél, és ezt minden (vágyak, párkapcsolat) elé helyezned.

És ha ezt megteszed, akkor kezdődik csak igazán a neheze: le kell küzdened az összes akadályt is, amelyek elkerülhetetlenül jönnek veled szembe, és nincs meghátrálás!

Előbb vagy utóbb szembe kell nézned mind nehézséggel, mert akkor tudsz csak tovább lépni, ha ezeket legyőzöd.

És nem kételkedhetsz, győznöd kell!

Minden ikonikus tehetség, Thomas Edison, Michael Jordan, Tony Robbins is legyőzte a saját akadályait, hogy az legyen, aki egykor lenni akart.

Nagyon sok a különbség azok között, akik leküzdik az akadályaikat, és akik csak meg akarják próbálni!

Azok, akik tesznek is és harcolnak, azok tudják, hogy a nehézségek után a jó dolgok fognak jönni. Ha nehéz is az út, akkor is elindulnak rajta, mert sikeresek akarnak lenni és később visszanézve  büszkék lesznek majd magukra.

Minden kezdet nehéz, a győztesek pedig azok lesznek, akik a döntéseket meghozzák, és nem tétlenkednek.

Itt a 7 fontos igazság, amit tudatosítanod kell magadban, ha el akarod érni az álmaidat

1. A lehetőség mindig adott az életben

Ha 20, 30 vagy 40 éves vagy. akkor is érhetsz el sikereket az életedben! Arianna Huffington,  55 évesen alapította meg a Huffington Post-ot, és mára már az egyik legnépszerűbb, leglátogatottabb híroldal tulajdonosának mondhatja magát. Az esély mindenki előtt nyitva áll kortól függetlenül.

2. A türelem elengedhetetlen

A siker elérése nem egy gyors folyamat, időt vesz igénybe. Ez ennyire egyszerű szabály. A Facebook és a Snapchats sem egy nap alatt lett sikeres.

3. Aki elhagyja magát, lemarad

Amikor a dolgok rosszra fordulnak, és a világ ellened fordult, ne hagyd el magad! Fogd fel, hogy újra fel tudsz állni, és erősebb és keményebb lehetsz, mint bármikor!

Hajlamosak vagyunk elhitetni magunkkal, hogy képtelenek vagyunk megtenni a szükséges dolgokat, ez azonban nem igaz. Mindenki élhet áloméletet, ha el tudja hinni, hogy ez megvalósulhat.

4. Képes vagy megtenni, újra és újra

Egy kudarc után ne add fel, hanem próbálj meg másik utat találni és azon elindulni. Sőt, nem szabad megállni akkor sem ha zsákutcába érsz. Végtelen módja van annak, hogy megoldást találj a problémáidra, a te küldetésed az, hogy megvalósítsd önmagadat, és ne csak ócska álmokat hajszolj.

5. Ha hiszel magadban, mások is hinni fognak benned

Az emberek gyakran használnak ilyenek kifejezéseket „én ezt úgy sem tudom megcsinálni”, és el is hiszik, hogy képtelenek nagy dolgokra.

Higgyünk magunkban, és hitessük el ezt másokkal is, hogy képesek vagyunk küzdeni a céljainkért! Optimistának kell lenni, nem szabad magunkat soha lebecsülni.

6. Csak magadat hasonlíthatod össze magaddal, másokhoz nem mérheted magadat

Csak egyetlen ember lehet jobb önmagadnál, Te! Nem máshoz kell mérni magadat, hanem csak önmagadhoz.

Mások is csak egy képet mutatnak feléd, ami nem biztos, hogy valós. Te magad legyél a saját mércéd.

7. Mindig ott van előtted a kiút

Amikor a dolgok a legrosszabbra fordulnak, mindig ott van az alagút végén az a fény amely a kiutat jelenti. A legnagyobb tervek, ötletek, találmányok, sikertörténetek mindig egy nehéz út végén következtek be, soha nem könnyedén, pár aprócska tett után.

Tudatosítanod kell magadban, hogy megvan benned az erő és a képesség is arra, hogy nagyot alkoss. Sok sikert és szép napot!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság