8 jele annak, ha többre vagy hivatott a Föld nevű bolygón

Ha el akarsz érni valahova az életben, indulj el ma

“Azért vagy itt, hogy képes legyél a világegyetem teremtői céljának felfedezésére. Ez az, amiért annyira fontos vagy.” – Eckhart Tolle

Vannak, akik már gyermekkorukban tudják, hogy nagy dolgokra hivatottak az életben. Általában ők azok, akiket kevésbé érdekelnek a társadalom szabta korlátok, az erkölcsi kötelezettségek és szabályok. Azzá válhatnak, akik igazán lenni akarnak, azt teszik, amit szeretnének. Persze az úton felbukkanhatnak akadályok is, kétség, tengernyi kihívás, elutasítás.

Tarts ki mindig!

Igenis tudsz élni az álmaid szerint, hogy olyan naggyá válj, amilyenné szeretnél. Néha időbe telik összehangolni a hitedet a benned rejlő igazsággal, de akkor is elmondhatod majd, hogy megérte.

Ha el akarsz érni valahova az életben, indulj el ma

8 jele annak, ha nagyobbra vagy hivatott a Föld nevű bolygón

1. Az alkalmazotti élet szerinted szívás

Vezetőnek születtél és kész. Eleged van abból, hogy másoknak dolgozz. Felébredt a szabadságvágyad, ki szeretnél teljesedni, és tudod, hogy kreativitásod is úgy élheted ki igazán, ha nem másoknak fogsz dolgozni.

Bízol a jövőben, és minden adottságod abba fekteted, hogy jó életet élhess.

2. Ha megszáll az ihlet, mindent odébb tolsz

Tudod, hogy a halogatás és a kivárás nagy különbség. Csak akkor nem állsz neki valaminek azonnal, ha tudod, hogy pont ez fog eljuttatni “A” pontból “B” pontba. Képes vagy értékelni, ami az adott pillanatban fontos.

Ne félj megkurtítani a kötelezettségeid listáját, ha megérkezik hozzád az ihlet. Fontosabb, hogy olyasmikkel foglalkozz, amik elvezetnek a céljaidhoz.

3. Gyerekként igencsak furcsálltad a munkahelyükre igyekvő embereket

Mindig többre vágytál a biztonságos, gyakorlatias, rutinszerű életmód folytatásánál. Mindig a saját utadat akartad járni, érezted, hogy szabadon többet tudsz adni a világnak. Sosem vonzott a hagyományos felnőtt-típusú élet.

4. Akár ingyen is megcsinálnád, amit szeretsz

Fontos, hogy tisztában légy a saját értékeddel, és ne add magad olcsón. És miközben egyre többet számítasz fel a teljes értékű, világnak adott hozzájárulásodért, annál nagyobb értéket kapnak kézhez azok, akiket szolgálsz.

Viszont mindeközben imádod, amit csinálsz, és a pénz nem is nagyon jut eszedbe, te csak haladsz a célod felé.

5. Örök álmodozó vagy, aki persze nem rest tenni az álmai eléréséért

Amikor gyermekként álmodozónak hívtak, te bóknak fogtad fel? Bíztál a világ csodálatos, és szeretettel teli voltában? Később aztán megpróbálták neked bemagyarázni, hogy az álmodozás szó egyenlő az elérhetetlen szóval, és hogy csak csalódni fogsz a dédelgetett reményeidben.

De te tudod, hogy nem számít, hogy miként vélekednek rólad az emberek. Nem ereszted el a látomásaidat, a vágyaidat, úgy éled a személyes világodat, ahogy te ideálisnak érzed. Maradj mindig idealista, és teremtő egyéniség!

6. Néha megmagyarázatlan forrásból tör felszínre a tudásod

A látnokok víziói nem külső környezetükből, hanem belső lényükből erednek, és az egyén céljainak elérésére ösztökélnek. Ösztönösen megérzik, hogy mit kell tenniük.

Ez a fajta tudás a vezéred, ha valami nagyra vagy elhívva, és folyamatosan tájékoztat arról, hogy mit szeretne tőled. A nagy dolgok létrehozását mindig valamilyen sorsszerű misztika lengi burkolja be.

7. Megérzel dolgokat. Sokszor.

A mély elhivatottságot az ember nem szokta tanulni, csupán csak egész bensőjében érzi, és teljesen rendben van ez így. Fontos tudnod, hogy az érzéseid az igazságaid, és naggyá léted sokat köszönhet neki. Figyelj az igazságaidra, hagyd őket kibontakozni, és irányítóvá válni, hogy meg tudd teremteni a vágyaid.

8. Annyi ötleted van, hogy azt sem tudod, mihez kezdj velük

Az ihleted nálad hamar jön, és minél bonyolultabb az életed, annál gyakoribb vendéged lesz. Jó tanács: légy hálás az ötleteidért, de ne válj mindegyik rabjává, döntsd el, hogy melyiket akarod először megvalósítani, és ha kell, vegyél igénybe támogatást. Segíts önmagadnak, hogy a belső látásod jobban megismerje, mit szeretnél!

“Ne félj naggyá lenni. Van, aki nagynak születik; van, aki naggyá teszi magát; és van, akinek felkínálják a nagyságot” – William Shakespeare

Mindannyiunknak megvan az a Feladata, ami naggyá tesz minket a Földön, de ahhoz, hogy álmaink meg is valósuljanak, hallgatnunk kell a lelkünk szavára kisgyermek korunktól kezdve halálunkig. Hangold magad a belső hangod frekvenciájára: a “túl késő” nem létezik, egyszerűen csak engedd, hogy valami csodálatos történhessen már ma!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

  1. Jól érzem magam itt a sok bölcsesség között, mert koromnál fogva majdnem mind átéltem, megtörtént velem . . Igazak, világosak, de már a saját helyzetemen nem lehet változtatni, így csak álmodozom, hogy hogy is lehetett volna

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság