Amit a nők akarnak: 5 dolog, amire MINDEN nőnek szüksége van egy kapcsolatban

Amit a nők akarnak: 5 dolog, amire MINDEN nőnek szüksége van egy kapcsolatban

Minden férfi számára, akik nem értik meg a nőket. Talán ha mindannyian  kicsit jobban tudnánk kommunikálni egymással, ha jobban megértenénk egymást, akkor ennek köszönhetően nem végeznék sokan olyan sikertelen kapcsolatban, melyben mindent megpróbáltak, de mégsem jött össze.

Ha megvizsgáljuk a környezetünk jól működő kapcsolatait (azokat is melyben mi magunk vettünk részt korábban), és megpróbáljuk feltárni és megérteni a különböző típusú embereket (és a kapcsolataikat), akkor  jobban megismerhetjük azt, hogy valójában mire is vágyik egy nő.

Habár, nem áll szándékomban ezzel megbántani azokat a nőket, akik nem értenek ezzel egyet. Nézzük, melyik az a 5 dolog, amire MINDEN nőnek szüksége van egy kapcsolatban.

Amit a nők akarnak: 5 dolog, amire MINDEN nőnek szüksége van egy kapcsolatban

1. Szeretnénk fontosak lenni

Az érzés, hogy valaki vágyakozik utánunk, egyfajta olyan erőt és magabiztosságot ad, melyről egyébként nem is tudnánk, hogy mennyire szükségünk van rá. Az, hogy egy emberről elmondhassuk: a „miénk”, és az a tudat, hogy a nap végén bármi is történik, ez a személy akkor is a miénk lesz, ez tényleg fantasztikus érzés.

Ez egyben azt is jelenti, hogy szeretnénk irányítani azt a bizonyos, számunkra fontos személyt – nem szándékosan persze – , de ez az érzés mélyen bennünk él. Mindannyian szeretnénk az a valaki lenni a másik ember számára, akit fel lehet hívni, hogy milyen volt a napja, vagy akit felkereshetjük bármikor, ha nem tudjuk, kihez fordulhatnánk.

Elmondja nekünk a gondolatait, az álmait és céljait, és ez nemcsak közelebb hoz minket egymáshoz, hanem megkönnyíti a beszélgetést mindkettőnk részére. Azt pedig nem is kell említeni, hogy a gondolataink folyton e személy körül forognak.

2. Szeretnénk egy barátot

… csak azért, hogy legyen valaki, akinek írhatunk, akivel beszélhetünk, vagy együtt lóghatunk akármikor, ha egy kis kikapcsolódásra van szükségünk. Egy romantikus kapcsolatban mindig szükséges a vonzalomra egymás iránt, de egy igazi kapcsolat nem működik úgy, ha az emberek nem hallgatják meg egymást.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ha folyamatosan beszélgetünk valakivel, akkor már rögtön az ágyba is bújnánk vele.

Talán csak unatkozunk, és szeretnénk valakinek elmondani, hogy a kedvenc csapatunk milyen rosszul teljesít, milyen borzasztó volt, hogy valaki durván kielőzött minket az autópályán, vagy milyen cuki kutyát láttunk az utcán, amikor sétáltunk.

Nem vagyunk mindannyian készek arra, hogy eldobjuk a korábbi barátságainkat, ha kölcsönös vonzalom alakul ki valakivel, szóval hagyjuk csak a dolgokat, hogy maguktól alakuljanak. Tehát miért ne lehetnénk először csak barátok, aztán majd meglátjuk hogyan alakul tovább?

3. Szeretnénk érzeni, hogy értékesek vagyunk

Egy nő lehet vezető politikus, igazgatónő, vagy éppen zseniális orvos. Ez mind nem számít, ha attól nem kapja meg az elismerést, akit igazán szeret. Üzenet minden férfinak: ha a kedvesed sikeresebb nálad, ha több pénzt keres, ha nagyobb sikert ér el nálad, örülj neki és dagadjon a mellkasod a büszkeségtől. Egy csapat vagytok, egy csónakban eveztek, egy célotok van. Bármelyikőtök ér el sikert, a siker mindig közös.

Nem csak a férfiaknak van szüksége támogatásra, de nekünk, nőknek is. Egy igazi férfi képes minden egyes nap kifejezni a nő számára, hogy büszke rá, és támogatni is képes őt.

4. Szeretnénk különlegesnek érezni magunkat

Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy nő olyan férfiért küzd, aki csöppet sem foglalkozik vele. Ha egy férfi valóban szeret egy nőt, azt a tudtára adja. Megmutatja, hogyan is érez: virágot vesz neki, fagyit, csokit, sütit, elviszi vacsorázni, kikapcsolódni. Egyre több alkalmat keres, hogy együtt legyenek, és még jobban megismerhessék egymást.

Egy férfi képes arra, hogy miközben boldoggá teszi élete szerelmét, ő is olyan dolgokat tegyen, amiket szeret. Így kialakulnak olyan közös dolgok, amit együtt szeretnek csinálni.

Tehát férfiak, tegyetek egy szívességet: ha nem éreztek ugyanúgy, ahogy a nő érez irántatok, ne dőljetek hátra és ne viselkedjetek úgy, mint a királyok. Nem sok olyan férfi van, aki ne bánta volna meg később, amiért kihasznált egy nőt. Nem csak vérszomjas bosszúról van szó (sokan tudnának fájdalmasan mesélni erről), hanem nézzétek a nők szemszögéből: ez egyszerűen nem helyes.

Sokan hiszik, hogy a karma nem engedi, hogy valakit büntetlenül megbántsunk. Tehát ha azt szeretnétek, hogy a nők jók legyenek hozzátok, minden nővel legyetek kedvesek, és bánjatok úgy velük, ahogy egy nővel bánni illik.

5. Szeretnénk, ha őszinték lennének hozzánk

Ha nem érzel semmit egy nő iránt – aki viszont szívét-lelkét beleteszi ebbe a kapcsolatba – akkor mondd el neki ezt őszintén. Ne bánj úgy vele, mint egy játék babával. Ő is olyan ember, mint te, és úgy fog cselekedni, ahogy az érzései diktálják.

Jó ha tudod, hogy a nőknek nincs annyira szükségük a férfiakra, mint a férfiaknak a nőkre. Szóval, ha az érzéseitek nem kölcsönösek, akkor engedjétek el a nőt, mert biztosan van valahol a világon egy férfi, aki sokkal jobban illik hozzá.

Számos hal van még a tengerben, így ha nem látjuk, hogy a kapcsolatunk egyik szintről a másikra lépne, tegyünk a másik félnek egy szívességet, és adjuk ezt a tudtára.

Minden férfinak meg kell értenie, hogy azért nem minden nő az a tipikus excsaj, aki a szakítás után megkeseríti az életet. Mivel minden kapcsolat más, így minden szerelem is más. Ne ítélkezzünk előre egy ember felett sem.

A férfiaknak érdemes időt szakítani arra, hogy igazán megismerjenek egy nőt, és fordítva is, hiszen megéri időt fektetni a kapcsolatokba. A végén pedig úgyis  kiderül, hogy épp azt az érdekes embert ismertük-e meg, akivel eltölthetjük majd az életünket. (Laura, az Elitedaily nyomán)

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság