A Boldogság Tudománya – Infografikával – ahogy még soha nem láttad!

Mindenkinek jól jönne egy kicsivel több boldogság, soha nem vagyunk igazán 100%-ban elégedettek az életünket. Ha szeretnéd megismerni a boldogságot tudományos szemszögből, akkor az alábbi infógrafika nagy segítséged lesz!

A hippocampus (hippokampusz) az agy azon területe, ami a boldogságért, és a szép emlékekért felelős, emiatt szükséges, hogy “tápláljuk” amikor a hangulatunk nem túl rózsás. Meg tudod tippelni, mi a világ négy legboldogabb foglalkozása? Tudod melyik két országban a legboldogabbak, és melyik kettőben a legoptimistábbak az emberek? A válaszok benne vannak az infógrafikában.

Mint ahogy látható, a boldogság nagy mértékben függ attól, hogy melyik országban élsz. A világ legboldogabb emberei a Izlandon, Dániában, Svédországban, Hollandiában, és Ausztráliában élnek. Így talán már attól is boldogabb lehet az életed, ha átköltözöl valamelyik említett országban.

Más dolog, hogy attól is boldogabbá válhatsz, ha több testmozgást végzel, rendesen alszol, vagy éppen többet segítesz másoknak. Az infógrafika jó társ lesz abban, hogy tudatosítsd, mit kell tenned azért, hogy boldogabb életet élhess!

A Boldogság Tudománya

Ha tetszett, oszd meg a többiekkel is – nyomj egy lájkot!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

  1. […] hogy egész nap maximumon tudjon „pörögni” az agyad, mindenképpen szükség van némi testmozgásra. A legjobb az, ha rögtön a reggeli ébredés után tornázol egy keveset, majd délben, amikor […]

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság