MOL: “Köszi az olajat, jövünk egy bulival!”

Köszi az olajat, jövünk egy bulival!
Köszi az olajat, jövünk egy bulival!

Az idén meghirdetett MOL kampány, a “Köszi az olajat, jövünk egy bulival!” hatalmas sikert ért el az országban: több mint 13 tonna használt étkezési olajat vittek be az emberek Magyarország benzinkútjaira.

A MOL azt szerette volna elérni, hogy az emberek az újrahasznosítás mellett döntsenek, és a lefolyóba öntés helyett inkább hozzák be a használt és már nem kellő olajakat a kutakra, ezzel pedig saját városukat  tolják előre a versenyzési rangsorba.

Ennek eredményeképpen a három legkörnyezettudatosabb városban rendeznek majd olyan fesztivált, amit a MOL saját költségből fedez.

Köszi az olajat, jövünk egy bulival!
Köszi az olajat, jövünk egy bulival!

Ezek a városok:

  • Miskolc,
  • Budapest,
  • Szeged lett.

A fenti városokban a Mol a városvezetés együttműködésével rendez majd utcabált, ahol az emberek kedvükre szórakozhatnak és ismerhetik meg jobban azt a MOL-t is, amelyik manapság sok népszerű sportot támogat szerte az egész országban.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság