Rózsák, vagy a Rothadás Gyümölcsei – Mi burjánzik az életedben?

Rózsák, vagy a Rothadás Gyümölcsei - a te életedben mi burjánzik?

A Föld tele van az Élet ragyogó megnyilvánulásaival. Gyönyörű virágokkal, meseszép állatokkal, pompás erdőkkel, élettel teli folyókkal.

Ám a Föld nem csak az élet megnyilvánulásait hordozza magában, hanem a halálét is. Férgeket, parazitákat, kiirthatatlan penészt, vírusokat.

Ahogy a lakásodban a nedves, nyirkos falon nem a rózsa terem, hanem a romlás és a rothadás élősködője, a penész kapaszkodik meg; ugyanígy, a rothadó tetemeket sem pillangók borítják be, hanem legyek, és férgek.

És így működik az életed is.
Rózsák, vagy a Rothadás Gyümölcsei - a te életedben mi burjánzik?

Amennyire gondosan műveled az életed talaját, amennyire gondosan tépkeded ki a gazt, olyan „teremtmények” születnek és jelennek meg rajta idővel.

A természet arra tanít, hogy a valódi, értékes gyümölcsökért meg kell dolgozni.

Ha hátradőlsz, és tétlen maradsz, a gaz, a gyom megfojt mindent. A rossz dolgok térnyeréséhez neked nem is kell tenned semmi rosszat, egyszerűen az is elég, ha tétlen maradsz.

Ha viszont gyakran szellőztetsz és frissíted a levegőt, nem engedsz teret a hideg nyirkosságnak; ha a kertedben nem engedsz utat a kártevőknek, hanem gondozod, odafigyelsz rá, a csodák fognak teremni.

De ha nem, akkor csak a rothadás gyümölcsei, és az elmúlás férgei. Rajtad múlik.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság