Aki figyelmen kívül hagyja az élethosszig tartó tanulás lehetőségét, és szakmailag nem fejleszti magát, annak előbb vagy utóbb gondjai adódhatnak a karrierjében.
TöbbA jelenlegi helyzet minden ágazatban sajátos kihívások elé állítja a vállalatokat és szervezeteket. A kommunikáció pedig kulcsszerepet játszik a válságban. Ezért most
TöbbAz olyan ösztönzőket, amelyek cselekvésre késztetnek összefoglaló néven motivátoroknak nevezzük. A motivátoroknak két nagy típusuk van: a külső és a belső motivátorok.
TöbbA bölcsek szerint, ha meg akarod változtatni az életedet, változtasd meg a gondolkodásodat. A boldogság és a siker ugyanis nem egy külföldi
TöbbHa hiszed, ha nem néha éppen a kudarc az az összetevő, ami szükséges a siker receptjéhez. Igen, a kudarc a zsigereidbe hasít,
TöbbAmikor kitűzöl magad elé egy célt, a kezdetekben igen könnyűnek tűnnek a felmerülő akadályok. Tartod magad a tervhez, mert a motivációd megingathatatlan.
TöbbShawn Achor, Harwardon végzett pszichológus szerint a boldogságot és a sikert nem lehet erőltetett úton elérni. Ehelyett inkább a látásmód tudatos átprogramozására,
TöbbMindannyian szeretnénk jövedelmező sikereket elérni. Ezért dolgozunk annyit és emiatt igyekszünk megtenni mindent a fejlődésünk érdekében. Fontos azonban megértenünk, hogy az egészségünk
TöbbA sikeres emberek által alkalmazott stratégiák, melyek a céljaik elérését szolgálják, számos ponton eltérhetnek egymástól. Ennek ellenére kijelenthető, hogy az eredményekben gazdag
TöbbÉszrevetted már, hogy a legnagyobb cégek vezetői, híres politikusok a lehető legegyszerűbben öltözködnek? Mark Zuckerberg vagy Barack Obama is szinte minden alkalommal
TöbbAbban a megtiszteltetésben volt részem, hogy interjút készíthettem Szabó Péterrel, aki Brian Tracy szerint a világ egyik legjobb motivációs előadója. Péter nagyon
TöbbNéhány héttel ezelőtt találkoztam egy emberrel, aki igazán nagy hatással volt rám. Már a megjelenésével azonnal felfigyeltem rá, és azt éreztem, hogy
TöbbAz élet számtalan örömet, szép és boldog pillanatot tartogat számunkra, ám azt sem szabad elfelednünk, hogy nehézségekkel, veszteségekkel, olykor fájdalommal és küzdelemmel
TöbbHogyan tanul a kisgyermek? Másolja a nagyokat. A szüleit, a testvérét, a körülötte lévő embereket. Mindenkit. Hogy tanulnak a felnőttek? A legtöbben
TöbbMúlt héten kaptam néhány kérdést a HVG-től. A héten megjelenő tematikus KKV mellékletükbe kérték, hogy beszéljek a szektor képzési, oktatási lehetőségeiről, ezek
Több2014. októberben érkezik Arnold Schwarzenegger Magyarországra, a Papp László Sportarénába, hogy a Siker Nap alkalmából mindazok életét megváltoztassa, akik erre nyitottak. Erről tudhattok most meg
TöbbVan egy titok, amit szinte minden gazdag ember ismer. Ez egy fontos titok, ugyanis ez az alapja a gazdagságnak. Ennek a titoknak
TöbbA gyémántmező meséje egy olyan idős farmerről szól, aki miután eladta a farmját, fogta minden holmiját, és elindult Afrikába gyémántot keresni. A
TöbbA meggazdagodás nem cél, hanem eszköz. Eszköz egy bőségesebb élet elérésért. Azonban mint minden eszközt, úgy a meggazdagodási stratégiát is tökéletesíteni és
Több