A Nobel-díjas kémikus piacra dobja az új bőrápoló termékcsaládját!

a-nobel-dijas-kemikus-piacra-dobja-az-uj-borapolo-termekcsaladjat

Vajon ki is tudná jobban a tökéletes bőrápoló receptjét egy Nobel-díjas kémikusnál? Valószínűleg kevesen. A szupermolekuláris kémia és a nanotechnológia professzora Noble Panacera néven dobta piacra új termékcsaládját. Ne tévesszen meg a puritán megjelenés, a dobozban egy Nobel-díjnyi tudás lakozik!

Nem csoda, ha a bőrápoló termékek vásárlásakor hirtelen azt sem tudod eldönteni, hogy melyik bolygón jársz. A hangzatos szlogenek, a színes-szagos krémek között igen könnyű elveszni. Valahogy mindegyik jobbnak hirdeti magát a másiknál. Az egyik gyors hidratálást ígér, a másik a szarkalábakkal veszi fel a küzdelmet, a harmadik egész napos frissességgel kecsegtet. Ember legyen a talpán, aki kiigazodik a termékek között.

Amikor egy Nobel-díjas bekopogtat a szépségipar ajtaján

Annak kiderítését, hogy mi motiválhatta Sir Fraser Stoddart brit-amerikai kémiaprofesszort a szépségiparban történő jelenlétre, meghagyjuk az életrajzíróknak. Talán hozzánk hasonlóan ő is tanácstalanul állt egyik lábáról a másikra egy drogériában, miközben egyik kezében egy ránctalanító, másik kezében egy hidratáló krémet tartott.

Bármi volt is az ok, a lényeg az, hogy Stoddart professzor úgy döntött, hogy a szupermolekuláris kémia és a nanotechnológia területén elért eredményeit a bőrápolásban is kamatoztatja. Forradalmian új technológiája, az Organic Molecular Vessel (Szerves Molekuláris Szállító) segítségével a hatóanyag képes programozottan és időzítetten behatolni és felszabadulni a bőrszövetben.

Miért olyan fontos ez? Azért mert a Nobel-díjas kémikus módszerének köszönhetően a krémek a megfelelő időben szívódhatnak fel a bőrbe, és a jobb eredmény érdekében a megfelelő időben fejthetik ki a hatásukat.

Az ausztráliai Robb Report magazin újságírója alapos tesztnek vetette alá a professzor bőrápoló termékeit. Rachel Cormack egyaránt használt nappali és éjszakai krémeket, összesen négy termék fordult meg az újságírónál. A csomagolások egyszerűsége a Robb Report munkatársának is feltűnt, ugyanakkor az újrahasznosíthatóság sem kerülte el a figyelmét.

Rachel Cormack elmondása szerint a bőre a Noble Panacera termékektől néhány nap alatt rendkívül hidratálttá, rugalmassá, ragyogóbbá vált. A parfüm, az adalék- és irritáló anyagok hiánya pedig kifejezetten nyugtatóvá varázsolta a Nobel-díjas professzor bőrápolóit.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Testi Gazdagság