Hogyan tölti a szabadságát egy igazi milliárdos? Így nyaral Jeff Bezos!

hogyan-tolti-a-szabadsagat-egy-igazi-milliardos-igy-nyaral-jeff-bezos

Még egy multimilliárdosnak is szüksége van nyaralásra. A legtöbbször ugyanis a vagyon mögött rengeteg munka, szenvedés és fáradtág áll, amit sokan nem látnak, ezért a sikeres emberektől gyakran irigyeljük a luxuskörülmények között eltöltött kikapcsolódást.

Márpedig többségük megdolgozott érte. Nyilván mindannyian arról álmodozunk, hogy hol nyaralnánk, amennyiben a pénz nem lenne probléma. Ha utazásról van szó, a milliárdosok kiélhetik legvadabb nyaralási álmaikat is.

Hogy melyik úticélt választja a világ egyik leggazdagabb embere? Mallorca és a Baleár-szigetek nagyon népszerűek a hírességek körében. Legalábbis amióta Michelle Obama rendszeres nyári vakációzó lett Mallorcán, az USA-ból is járnak gazdagok és hírességek a szigetországba – csak  természetesen magánrepülőgépekkel és luxusjachtokkal.

Cikkünkben bemutatjuk, milyen úticélt választott magának Jeff Bezos, az Amazon alapítója!

Így nyaral a világ egyik leggazdagabb embere

hogyan-tolti-a-szabadsagat-egy-igazi-milliardos-igy-nyaral-jeff-bezos

Jeff Bezos gyakran fényképezkedik barátaival és ismerőseivel. Ezek a képek a legtöbbször az Instagramra és a többi közösségi platformra is felkerülnek, így mindenki láthatja, hogy a világ egyik legtehetősebb embere éppen merre jár?

David Geffen, a Dreamworks Studios multimilliárdos társalapítója például tavaly nyáron tett közzé egy képet, amelyen Bezos látható a barátaival körülvéve, méghozzá Geffen Rising Sun fantázianévre hallgató jachtján.

Médiajelentések szerint a csoport néhány napot együtt töltött a tengeren, miközben tejben-vajban fürödtek. A 12 utasnak több mint elegendő hely volt, hiszen a jachton öt emeleten 82 szoba található.

Ezen felül jakuzzi, gyógyfürdő, borospince, saját mozi és kosárlabdapálya is gondoskodik arról, hogy itt senki ne unatkozzon. A zenei és filmproducer megjegyzése szerint az illusztris csapat Mallorca és Baleár-szigetei körül hajózott, és napokon keresztül élvezték a luxust.

Jeff Bezos ingatlanportfóliója egy csodás hawaii nyaralóval bővült

hogyan-tolti-a-szabadsagat-egy-igazi-milliardos-igy-nyaral-jeff-bezos

Jeff Bezos drága ingatlanportfóliót épített fel az elmúlt néhány évben, és legújabb vásárlása egy tökéletes nyári úticél is egyben: egy otthon a hawaii Mauin.

Bezos és barátnője, Lauren Sanchez állítólag tavaly októberben szerezte meg a félreeső otthont 78 millió dollárért. Úgy tűnik, Bezos sokat nyaral, amióta lemondott az Amazon vezérigazgatói posztjáról.

Hamarosan pedig új járműve is lesz hozzá: egy 127 méter hosszú megajacht, amely állítólag minden idők egyik legfényűzőbb hajója.

Tehát amikor Jeff nem a Baleár-szigeteknél hajókázik, akkor a saját hawaii nyaralójában tölti az időt, és hamarosan már saját jachttal is szelheti az óceán vizét.

Forrás

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Testi Gazdagság