Komoly szellemi tőkével erősíti csapatát a Juvenescence biotechnológiai vállalat

Az öregedés szabályozására és a humán vitalitás növelésére fókuszáló biotechnológiai társulás, a Juvenescence a közelmúltban bejelentette, hogy a cég tudományos vezérigazgatói székét Dr. Grazia Piizzi veszi át. Egyes szakértői vélemények szerint ez azt is jelentheti, hogy a Juvenescence magasabb fokozatra kapcsol a kutatások és fejlesztések terén.

A brit Virgin-szigeteken működő biotechnológiai vállalat olyan tudományosan alátámasztott kezelések kifejlesztésén dolgozik, amelyek az öregedés biológiai háttér folyamatainak megértésén alapulnak. A Juvenescence tevékenysége során az egészségmegőrzés preventív jellegére összpontosít azáltal, hogy az öregedéssel összefüggő betegségeket terápiás úton igyekszik megelőzni. A vállalat csapatába rendkívüli szaktudással és tapasztalattal bíró gyógyszerfejlesztők, kutatók, vállalkozók és befektetők tartoznak.

Friss vezető, új irányok?

Dr. Grazia Piizzi mintegy 15 éves tapasztalattal rendelkezik a világviszonylatú biotechnológiai és gyógyszerkutatási ágazatban. Szaktudását eddig a Cygnal Therapeutics vállalatnál kamatoztatta, ahol a kismolekulákkal és gyulladásokkal foglalkozó kutatási-fejlesztési részleg vezetési feladatait látta el. Ismert, hogy a Cygnal Therapeutics szakembereinek sikerült első ízben kimutatniuk a perifériás idegsejtek és a kialakult rendellenességek közötti összefüggéseket.
A tudomány képes megváltoztatni az öregedést és az életkorhoz kapcsolható betegségeket. Egy tehetséges szakembergárdával fogok együtt dolgozni annak érdekében, hogy a tudományt a kézzelfogható termékek és a hatásos terápiák szolgálatába állítsam, és ezáltal átalakíthassuk az életet – mondta el az új tudományos vezérigazgató.
Dr. Greg Bailey, a Juvenescence általános vezérigazgatója kiemelte, hogy az öregedés roppant összetett biológiai folyamat, amelyben számos kórkép veszélyezteti az egészséges életkilátásokat. Rendkívül ötletesnek és innovatívnak kell lenni ahhoz, hogy megtaláljuk az egészséges, hosszú élet titkát. Piizzi doktor azonban igazán fantáziadús, egyszersmind kíváncsi személyiség, amelyhez esetében szigorú tudományos fegyelem is társult, így alkalmassága a pozícióra nem is kérdéses – tette hozzá Dr. Greg Bailey vezérigazgató.
Forrás: longevity.technology

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Testi Gazdagság