Óriási piaci érdeklődés mutatkozik a Rejuvant LifeTabs szenolitikus gyógykészítmény iránt

A floridai illetőségű Ponce De Leon Health (PDL) mintegy fél évvel korábban azzal került a híradásokba, hogy Rejuvant LifeTabs nevű szenolitikus készítményük igazoltan átlagosan 8,5 évvel képes csökkenteni a biológiai életkort. Az azóta eltelt hónapok alatt óriásira duzzadt a piaci érdeklődés az öregedésgátló iránt.

Tom Weldon, a társaság alapítója és vezérigazgatója akkor úgy nyilatkozott, hogy a kutatási adatok rendkívül bíztatók és összhangban állnak a korábbi, emlősökön végzett teszteredményekkel. Ennek ellenére a terméket a gyógyszerekre jellemző alapos vizsgálatoknak kívánták alávetni, hogy a forgalomba hozatal a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak is megfeleljen.
A tavalyi évben a PDL egy nagyobb, úgynevezett randomizált kettős-vak, placebó-kontrollos klinikai vizsgálatot rendelt el, aminek az Indiana Egyetem Orvosi Központja adott helyet. Nem csoda, hogy a Rejuvant LifeTabs szenolitikum körül nagy a felhajtás, ugyanis a cég egy korábban végzett és publikált kutatásának DNS-metilációs vizsgálata a tesztelésben résztvevő önkéntesek biológiai életkorának csökkenését mutatta.

Mikor kerülhet piacra a Rejuvant LifeTabs?

A PDL úgy tervezi, hogy hamarosan aláírja a kizárólagos forgalmazási megállapodást Délkelet-Ázsiára, Japánban pedig egy orvosi cég kaphatja meg a kizárólagos terjesztési jogokat. Információk szerint a Ponce De Leon Health jelenleg több üzleti tárgyalást folytat, jóllehet ezek az egyeztetések egyelőre korai szakaszban vannak. Mindez rendkívül kecsegtető eredmény annak tükrében, hogy a Rejuvant LifeTabs végső tesztelései jelenleg is zajlanak.
Mindössze egy utolsó, egérmodelleken végzett tesztelés folyik a Szingapúri Nemzeti Egyetemen, ahol több vegyületet vizsgálnak a szakemberek a kalcium-alfa-ketogluratáttal (CaAKG) kombinálva. Ezen túlmenően várjuk az Indiana Egyetem Orvosi Központjában végzett klinikai tesztelésünk eredményeit is – mondta el Tom Weldon vezérigazgató.
Weldon megerősítette, a korai eredmények azt mutatják, hogy a rosszindulatú daganatok progressziója visszafordult az epigenetikus öregedés megfordításának mechanizmusa során, ami egészen rendkívüli hírnek számít. A vezérigazgató az adatokat a kedvező DNS-metilációs tesztekre alapozva árulta el.
Forrás: longevity.technology

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Testi Gazdagság