Tudtad, hogy a napi tudatos meditáció növelheti a motivációt?

tudtad-hogy-a-napi-tudatos-meditacio-novelheti-a-motivaciot

A tudatosság manapság gyakran használt fogalom és egyértelműen helye van az olyan az olyan gondolkodásmódban, amely elsősorban a fejlődésre és a sikerre épít. Motiváltnak lenni nem mindig könnyű, azonban néhány módszer segíthet abban, hogy még többet hozhass ki magadból és megfelelően összpontosíthass a céljaidra. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan hat a tudatos meditáció a saját produktivitásodra és sikereidre.

Az éberség gyakorlása

Különböző tanulmányok alátámasztásával bebizonyosodott, hogy a meditáció számos előnnyel jár a motiváció kapcsán.

A tudatosság segít abban, hogy rendszerezhesd az elmédben kavargó temérdek információt és kiválogasd azokat, melyek elősegítik a fejlődésedet.

A mindfulness megtanít rá, hogyan fókuszálj a megoldásra, az éberség és a mentális tisztaság révén megszabadít az automatikusan alkalmazott, negatív viselkedési mintáktól.

Kötöttségek béklyójában

A szokásaink gyakran átveszik felettünk az uralmat és ez nagyban növelheti a bennünk lévő szorongást. A saját magunk számára felállított korlátok nem engedik, hogy kibontakozzunk és az értékes energiáink elvesznek.

A tudatos meditáció irányt mutat ahhoz, hogy kontrollt gyakorolhass az ösztönös cselekvések felett. A tiszta gondolatok javítják a hatékonyságodat és segítenek megfelelően kezelni a váratlan és kimerítő helyzeteket. A céljaid elérésének érdekében javasolt naponta beiktatnod egy kevés tudatos meditációt. Te is hamar észlelni fogod, hogy milyen könnyen visszaszerezheted az irányítást a dolgok felett és hogy ez mennyi pozitív változást hoz az életedbe.

Tanulj meg elfogadni!

A sikeres önmotiváció révén a tettek mezejére léphetünk. De hogyan kezdj neki, ha nehezen szabadulsz a negatív gondolatoktól?

Mindenekelőtt meg kell értened, hogy a múlt és a jelen elfogadása nélkül lehetetlen elérned a nagy előrelendülést. Dolgozz azon, hogy megoldd magadban a belső konfliktusokat, rendezd a kapcsolataidat és engedd el a sérelmeket. A belső béke adja meg a kiindulópontot a tudatos motivációhoz és biztosítja azt, hogy az energiáidat a megfelelő helyre összpontosítsd. Hagyd, hogy bizonyos elkerülhetetlen és egyben negatív érzelmek felbukkanjanak, majd elmúljanak anélkül, hogy ragaszkodnál hozzájuk. Ne akard őket elfojtani vagy elhessegetni.

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Testi Gazdagság