Google update: egységesebb lett a mobilos találati lista

Google mobil serp
Google mobil serp

Szinte minden napra jut egy-egy hír, ami a Google frissítéseiről szól, volt nemrég Kolibri Update, Google+ Hashtag Update, most meg az derült ki, hogy a mobilos platformokon ezen túl sokkal egységesebb, blokkosítottabb lesz a találati lista.

Régóta várható volt,de most végre el is érkezett a Google szerint az új „egységesebb design”, ami „tisztább és egyszerűbb”, „érintésre optimalizáltabb” megjelenítést ad a felhasználóknak úgy, mintha a találatok kártyalapocskákon jelennének meg.

Ezzel elméletben könnyebb lesz áttekinteni a Google-ben a kérdéseinkre kapott válaszokat.

Aki kicsit jobban tesztelgeti a kereséseket, az látni fogja, hogy a szponzorált hirdetések sokkal jobb elkülönülnek a természetes találatoktól, ezt leginkább iPad-en lehet látni egyébként.

Ha nincs iPad-ed, de van Android-os tableted, tedd fel rá a UC Browser HD-t, és a beállításoknál a „Website Preferences”-t állíts iPad-re.

Íme az új blokkosított „kártyás” megjelenés iPad-en és iPhone-on. 

iPhone és iPad megjelenés
iPhone és iPad megjelenés

Párszor már futhattunk bele az elmúlt hónapok során ilyen teszt megjelenítésbe, de most már rendesen be is üzemelték (itthon is működik).

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság