8 egyszerű módja, hogy jobb benyomást kelts az emberekben

8 egyszerű módja, hogy jobb benyomást kelts az emberekben

Ha azt keresed, hogyan tudsz pozitív(abb) benyomást kelteni az emberekben, akkor íme 8 könnyen megjegyezhető tanács.

Kérdésed van? Elakadtál? Itt tudsz írni, és válaszolok!

Ezek tényleg egyszerű trükkök és tippek a Hogyan legyek vonzóbb mások számára? kérdésedre.

  1. Kicsit dolgozz a járásodon. Sokat számít, hogy milyen stílusban közelítesz az emberek felé. Húzd ki magad! Tartsd egyenesen a válladat, és járj kissé lendületesen (de ne rohanj). Azt mutatod ezzel, hogy magabiztos személyiség vagy, így máris szívesebben lesznek körülötted.
  2. Próbálj meg mélyebb hangot összehozni. Beszélj lassabban, ejtsd ki a szavakat teljesen (ne harapd el a szavak végét, és a mondataidat is mond végig). Ne suttogj. Ne gügyögj. Ne cincogj!
  3. Mosolyogj, amikor ez releváns. Ne vigyorogj állandóan, de ne is fukarkodj a mosollyal. Mosolyogj annyit, amennyit kell: ha van egy vicc, nevess őszintén. Nevetéskor inkább “ha-ha-ha”-t használj, mint “he-he-he”, vagy “hi-hi-hi”. A “ha-ha”-s nevető emberek kedélyesebb, őszintébb nevetőnek tűnnek.
  4. Jó parfümöt használj, ne gagyizz!  Hugo, Gucci, Bvlgari, Montblanc szinttől kezdve felfelé. Fontos: a levegőbe fújj a parfümmel egyet és sétálj át rajta. Ettől pont annyira lesz illatos, mint amennyire kell. Ne fújj magadra sokat! A kondenzcsíkot húzó emberek legalább annyira zavarók, mint a rossz lehelet-űek.
  5. Viselj elegáns ruhákat, de soha ne öltözz túl. Nem a címkétől lesz valami stílusos, hanem a szabástól. Felejtsd el a “Tommy” és társai gigantikus feliratú pólókat (nem menő). Csak azt vedd fel, amiben jól érzed magad, mert a feszengéssel zavarba hozol másokat is.
  6. Legyél tájékozott úgy általában. Mindenkinek imponálnak azok, akikkel bármiről lehet beszélgetni. Egy kis tech, egy kis utazás, egy kis divat, egy kis zene, ilyesmik. Nem a trash bulvárról van szó. Gondolom, te sem olyanokkal akarod körbevenni magadat, akik egész nap a celebek életén nyomorpornóznak.
  7. Legyél barátságos. Válts mosolyt másokkal, egy rövid kézfogást vagy akár egy puszit, amikor az megfelelő. Beszélgess minél több normális emberrel!
  8. Tudj segíteni másoknak, ha szükségük van rá. Inkább valamilyen használható lehetőséget kínálj embereknek, mint a pénzt.

A vastaggal szedett részeket nyomtasd ki magadnak egy kis kártyára, utána lelaminálva rakd be a pénztárcádba, hogy mindig szem előtt legyenek a tippek.

Sok sikert és sok barátot kívánok!

Kérdésed van? Elakadtál? Itt tudsz írni, és válaszolok!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság