A Space Perspective felfedte a luxus űrutazással kapcsolatos terveit

a-space-perspective-felfedte-a-luxus-urutazassal-kapcsolatos-terveit

Szeretnél átélni a Star Wars-hoz hasonló galaktikus repülési élményt? Erre hamarosan lehetőséged lesz! Elkészültek ugyanis a Space Perspective végső megvalósítási tervei a Neptune luxus űrrepülési kapszulához, amelynek fedélzetére a közeljövőben te is beléphetsz. Nézzük, hogyan!

Kérdésed van? Elakadtál? Írj, és segítek!

a-space-perspective-felfedte-a-luxus-urutazassal-kapcsolatos-terveit

A kozmoszbéli kiruccanásnak természetesen ára van. Ha szeretnél gyönyörködni bolygónk lenyűgöző látványában a világűrből, azért 125.000 dollárt, azaz mintegy 48 millió forintot szükséges kifizetned.

Ezért az összegért egy luxuskabin belsejében 30 kilométeres magasságig távolodhatsz el a Földtől. A kilátást egy 360 fokos panorámaablakból csodálhatod meg, a kényelmedet pedig egy 5 csillagos szálloda exkluzivitása szolgálja.

Neptune luxus űrkapszula: fényűzés a kozmoszban

a-space-perspective-felfedte-a-luxus-urutazassal-kapcsolatos-terveit

A luxuskapszula belső terei rendkívül kényelmes fekhelyeket, illetve egy fedélzeti bárt is kaptak. A tervezők tehát nem pusztán a páratlan látványra, de a gondtalan pihenésre és a maximális kényelemre is figyelmet fordítottak.

Az űrutazás az izgalmas kihívások és a kreatív gondolkodásmód előtt nyitja meg a kapukat – mondta el közös nyilatkozatában Dan Window és Isabella Trani, az Experience Design vezetője, valamint a Space Perspective munkatársa.

A projekt megálmodói hozzátették: dizájn szakemberekként sikerült integrálniuk az utazási élményt és az esztétikumot. Mindez azt eredményezte, hogy a Neptune űreszközön a székektől a mellékhelyiségen keresztül egészen a bárig kimaxolták a luxus életérzést. Dan Window megjegyezte, hogy a kapszula fényvisszaverő ablakai éppen olyan bevonatot kaptak, mint ami a kozmonauták sisakrostélyán is megtalálható.

a-space-perspective-felfedte-a-luxus-urutazassal-kapcsolatos-terveit

A mindössze hatórás exkluzív, földöntúli repülés minden bizonnyal ritkaságnak számít. Ennek ellenére a Space Perspective már hozzávetőleg 900 jegyet értékesített a Neptune űrkapszula fedélzetére. A jegyelővétel egy 1000 dolláros, mintegy 390.000 forintos foglalóval indul, a fennmaradó 124.000 dolláros „viteldíj” befizetése pedig az indulást megelőzően válik aktuálissá.

Az 5 csillagos szálloda luxusát idéző, páratlan szépségű látványt kínáló űrkalandozás tehát nem tartozik az olcsó mulatságok közé. Ezért cserébe viszont olyan perspektívából csodálhatod meg otthonunkat, a Földet, amit csupán néhány szerencsés ember mondhat el magáról. Felírnád az exkluzív űrutazást a bakancslistádra?

Kérdésed van? Elakadtál? Ír, és segítek!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság