Facebook #hashtag: Mark Zuckerberg keresztet vetett a Facebook-ra!

Mark Zuckerberg: Internetet Mindenkinek!
Mark Zuckerberg: Internetet Mindenkinek!

Mark Zuckerberg keresztet vetett a Facebook-ra: a hashtag funkció bevezetésének már éppen itt volt az ideje… A hashtag annyit tesz, hogy ha valamilyen szó elé közvetlenül „#„-et szúrsz be (pl. #kutya, #cica) , akkor az kattintható lesz.

Ezzel elméletileg a felhasználók könnyebben fogják tudni szűrni az őket érdeklő tartalmakat. Mivel ez a fajta tartalom- , illetve témacímkézés nagyon népszerű online funkció, a világ vezető közösségi oldalának nem ártott reagálni a trendekre, igényekre.

Hashtag: keresztet vetettek a Facebook-ra
Hashtag: keresztet vetettek a Facebook-ra

A hastag-re lehet majd kattintani és keresni is.

A Facebook tagok mintegy egyötödénél a funkció már élesítve is van, de a világszintű üzembe helyezésre még kicsit várni kell.

Hasthag van már a Twitteren, Tumblr-en, Instagram-on, és a Flickr-en is, így csak idő kérdése volt, hogy a Facebook is bevezesse a remek tartalomszűrési funkciót.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság

Mi az a Luxus valójában?

A luxus a nagy kényelem vagy elegancia állapotaként definiálható, különösen, ha drága anyagokat vagy kényelmi szolgáltatásokat

Művészet, Mint Befektetés

Milyen típusú műalkotások a legeladhatóbbak ma? Nehéz megmondani, hogy milyen típusú művészet a legjobban eladható, mivel