Facebook #hashtag: Mark Zuckerberg keresztet vetett a Facebook-ra!

Mark Zuckerberg: Internetet Mindenkinek!
Mark Zuckerberg: Internetet Mindenkinek!

Mark Zuckerberg keresztet vetett a Facebook-ra: a hashtag funkció bevezetésének már éppen itt volt az ideje… A hashtag annyit tesz, hogy ha valamilyen szó elé közvetlenül “#“-et szúrsz be (pl. #kutya, #cica) , akkor az kattintható lesz.

Ezzel elméletileg a felhasználók könnyebben fogják tudni szűrni az őket érdeklő tartalmakat. Mivel ez a fajta tartalom- , illetve témacímkézés nagyon népszerű online funkció, a világ vezető közösségi oldalának nem ártott reagálni a trendekre, igényekre.

Hashtag: keresztet vetettek a Facebook-ra
Hashtag: keresztet vetettek a Facebook-ra

A hastag-re lehet majd kattintani és keresni is.

A Facebook tagok mintegy egyötödénél a funkció már élesítve is van, de a világszintű üzembe helyezésre még kicsit várni kell.

Hasthag van már a Twitteren, Tumblr-en, Instagram-on, és a Flickr-en is, így csak idő kérdése volt, hogy a Facebook is bevezesse a remek tartalomszűrési funkciót.

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

  1. […] hashtag vagyis a # egy viszonlag új Facebook-os funkció, amely arra ad lehetőséget, hogy a márkatudatosságot, illetve a kampánytudatosságot növelni […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság