Pinterest tippek a céges profitért!

Ahogy arról írtunk már korábban, a Pinterest jól használható márkaépítésre, ismertség növelésre, bizalom kiépítésre, szórakoztatásra, vagy éppen forgalom terelésre és konverzió növelésre.

Az ismertség növelése és a márkaépítés

Tudom, hogy a vállalkozásod már most is fantasztikus, de mire mész vele, ha nem ismerik a piacon? Az ismertség megszerzése sokkal egyszerűbb, mint ahogy az most látszik. A vevőjelöltjeid az internetet bújják, és szórakoznak a világhálón, ezért minél több helyen jelensz meg, annál hamarabb találnak rád. A siker egyik útja lehet az ingyenes Pinterest.com marketing!

Hogyan építsünk bizalmat?

A vevőjelöltek többsége alaposan szeretné tudni, hogy kivel is fog üzletelni, kitől is vásárol, vagy kit bíz meg egy szolgáltatással…

Miközben egy ismeretlen vállalkozás nagyon kevés profitot termel, addig egy jól marketingelt cég hatalmas bevételt érhet el. A bizalom építéséhez megfelelő eszköz egy videó, egy fotó a cég életéből, vagy éppen a munkafázisok bemutatása.

Képzés a Pinterest segítségével

A Pinterest esetén a képzés leginkább infografikákkal valósulhat meg. Az internetezők nagyon szeretik az infografikákat, mert hamar átnézhetőek, és gyorsan kapnak meg egyszerre sok információt.

Az emberek általában unalmas adathalmazokkal dolgoznak, emiatt nagyon szeretik a kreatív megoldásokat (erre bizonyíték többek közt a Facebook-on hömpölygő vicces képáradat). Használj infografikákat a Pinterest-en, és sokkal több embert fogsz elérni, mint egy “eztveddmostakciósan” képpel!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

  1. […] kell az újabb dolgokról, és használnunk kell a netes lehetőségeket is: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, hiszen ezek is olyan eszközök, melyekkel népszerűsíthetjük […]

  2. […] kell az újabb dolgokról, és használnunk kell a netes lehetőségeket is: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, hiszen ezek is olyan eszközök, melyekkel népszerűsíthetjük […]

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Archív