A sikerhez vezető út a „Témaerdőn” át – milliárdokat keresni egy sablonnal!!!

Sokat hallott mondás, hogy az „Internetben van a nagy pénz”. Ez részben igaz is, de nem mindenki találja meg a jó lehetőségeket. Ellenben ez most a te napod, hiszen megismersz egy újnak bár nem mondható ellenben igen jövedelmező lehetőséget, amihez mindössze egy webszerkesztőre, böngészőre, internetkapcsolatra és némi találékonyságra van szükséged.

Az interneten számos kép illetve weblap sablon megosztó portál létezik. Ezek közül kiemelt említést érdemel a themeforest.net. A portál célja, hogy különböző weblap és webáruház motorkra kínáljon a lehető legjobb árakon a legjobb minőségű sablonokat. Az üzleti modell sikeresnek bizonyult és mára az egyik legismertebb piacterévé vált.

Sikerének másik titka, hogy a sablonok jelentősebb részét az oldalra regisztrált „művészek” szolgáltatják. Számos magánszemély munkáját csodálhatjuk meg a piactéren a világ minden tájáról, de még a cégek sem restek szerepelni az palettán.

A Themeforest minden eladás után 50% jutalékot fizet ki a művésznek. Bizonyos eladás mennyiség után pedig egészen a 70%-ig is duzzadhat az amúgy sem kis jutalék mértéke.

De lássuk akkor most a számokat- “Avada Kedavra!!!”

http://themeforest.net/item/avada-responsive-multipurpose-theme/2833226

A most bemutatásra kerülő sablont mindössze 2 év alatt közel 95.000 alkalommal vásárolták meg és töltötték le. A sablon WordPress CMS rendszerre való verziója jelenleg 58 dollár, ami jelenlegi 246 Forintos váltással számolva = 14.268 Ft, aminek minimum a felére vagyunk jogosultak, az pedig = 7.134 Ft. Nos, ez nem tűnik soknak egy teljesen weboldal dizájnért… De ha ezt eladjuk 95 ezer alkalommal?

Akkor ez az összeg már megközelítőleg 677.730.000 Ft. Igen jól olvasod, nincsenek elírva a nullák. És ebből a sablonból több CMS-re is készült átirat.

Azért persze nem lesz mindenki azonnal milliomos a Themeforest piacterén. A sikeres sablonokhoz sok türelem kell, de a kezdő művészek ennek töredékét könnyen megkereshetik már az első hetekben. Sőt ha minél több sablont készítünk és küldünk be annál jobbak az esélyeink, még akkor is, ha csak kis számban töltik le őket, abból is hosszútávon profitálhatsz.

De ha még ez sem lenne elegendő érv, pályakezdőknek és feltörekvőknek egyaránt kiváló referenciamunka válhat a bemutatott sablonokból.

Mire lesz szükséged az induláshoz?

  • Angol nyelvismeretre a dokumentáció készítéséhez, illetve a szabályzatok megértéséhez
  • Számodra kényelmesen használható webszerkesztő programra
  • Valamely grafikus program ismeretére
  • Az elterjedt leíró nyelvek ismeretére:  HTML5, CSS3, jQuery, PHP

Ha ezek még nem mennek magabiztos szinten, akkor sem kell kétségbe esned. Senkise születik ezeknek az ismeretével, de számodra is megtanulhatóak.

Ha pedig nem szeretnél a tanulással és az alkotás szépségeivel bíbelődni, még mindig lehetsz a Themeforest viszonteladói partnere. Meghívó linkeddel való vásárlás esetén az eladások után jutalékot kapsz. Ez is jövedelmező tud lenni, de ezzel igazán a művészek keresnek jól.

Ha van rá némi szabadidőt és ambíciód, mindenképp megér egy próbát, kalandra fel!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság