Ezért a Rolex még mindig a férfi luxusórák királya!

ezert-a-rolex-meg-mindig-a-ferfi-luxusorak-kiralya

Ha arra kérnélek, hogy nevezz meg egy luxusóra márkát, akkor melyik lenne az? Szinte száz százalékig biztos vagyok benne, hogy azonnal rávágnád: Rolex!

Amikor a világ legkiválóbb luxusórái kerülnek szóba, elhanyagolható számú óragyártó neve merül fel a Rolex mellett. De miért van ez így? Miért lett épp ez a svájci időmérő a gazdagság és exkluzivitás fokmérője?

A Rolex 1905-óta hihetetlen magabiztossággal van jelen a piacon. A svájci Genfben alapított cég – akárcsak a termékei – minden bizonnyal kiállta az idő próbáját.

A Rolex luxus karórák ugyanis nem csupán látványos kiegészítők, de olyan státusszimbólumok, amelyek viselőjének elért eredményeiről is árulkodnak. Nincs még egy olyan óragyártó a világon, amely elmondhatná magáról, hogy termékei nemzedékről nemzedékre szállnak, vagy a családi vagyon részét képzik.

A Rolex nem csupán egy karóra, befektetés is!

ezert-a-rolex-meg-mindig-a-ferfi-luxusorak-kiralya

Nem ritka, hogy a svájci luxusóra gyártó egyes modelljeinek értéke az idő múlásával az eredeti kereskedelmi ár többszörösére nő. Tévedés lenne hát egy Rolex karórára úgy tekinteni, mint szimpla időmérő eszközre vagy szemet gyönyörködtető kiegészítőre. A Rolex befektetés a jövőbe: olyan üzlet, amely később jelentős haszonnal térül meg. De mit tudnak Genfben, amit máshol a világon ne tudnának?

A Rolex egyrészt a rendkívül minőségi kivitelezésének és megbízhatóságának, másrészt a letisztult és ízléses kialakításának köszönheti világraszóló hírnevét. Bár az évtizedek során rengeteg új modell került piacra, a Rolex mindig képes úgy megfelelni a kor kihívásainak, hogy közben őrzi a hagyományokat. A klasszikus, mégis időtlen megjelenés az, ami azonnal felismerhetővé teszi a svájci óragyár termékeit.

A Rolex marketingstratégiája kezdetektől fogva rendkívül tudatos alapokon nyugszik. A gyártó éves kiadásainak tíz százalékát fordítja marketingcélokra, ami eltörpül a hasonló luxusmárkák ez irányú költései mellett.

A Rolex filozófiája szerint nem az számít, hogy mennyit költenek el, sokkal inkább az, hogy hol költik el. Ezért nem fogsz látni soha Rolex televíziós hirdetést vagy óriásplakátot.

A márka soha nem akciózik, nem szervez kiárusításokat és nem kínál kedvezményeket. Ugyanis egy Rolex luxuskaróra birtoklása nem más, mint a siker megkérdőjelezhetetlen szimbóluma. Egy olyan megjelenés, amit rengetegen szeretnének elérni, megtapasztalni és fenntartani.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság