A világ legjobb luxus retikülmárkái 2022-ben

a-vilag-legjobb-luxus-retikulmarkai-2022-ben

A női táska, azon belül is a retikül rengeteg célt szolgál egy sikeres hölgy életében. A legfontosabb funkciója egyértelműen az, hogy a legszükségesebb dolgok kényelmesen és biztonságosan elférjenek benne.

Valójában azonban ennél azért sokkal többet jelent egy női táska! A stílus, az összhatás, a méret, a szín, az alapanyag – végső soron minden jellemzője fontos.

Még ha jól is ismered önmagadat, néha előfordul, hogy tanácstalan vagy a márkaválasztásban. Ne aggódj, írásunk segít eligazodni a döntésben: cikkünkben ugyanis a legfényűzőbb és legdrágább dizájner táskamárkákról olvashatsz.

a-vilag-legjobb-luxus-retikulmarkai-2022-ben

A világ 6 legjobb luxusminőségű retikülmárkája

Ha különleges alkalomról, egy fontos üzleti tárgyalásról vagy egy elegáns vacsoráról van szó, a legmegfelelőbb retikülre van szükséged.

Választásoddal státuszodat és osztálybeli helyzetedet is könnyedén megmutathatod a nagyvilágnak. A következő lista a világ 6 legdrágább kézitáskamárkáját tartalmazza 2022-ből:

Chanel

A Chanel jelenleg a világ legdrágább kézitáska márkája. Az 1909-ben alapított cég retiküljeihez stílusosan gyönyörű divatkiegészítők társulnak. Magas áruk ellenére nagyon népszerűek és keresettek.

Fendi

Az 1925-ben alapított olasz márkát a stílusos prémes kiegészítők jellemzik. A Fendi kézitáskák tökéletesek minden alkalomra, általuk tulajdonosuk mindig a figyelem középpontjába kerül.

Hermes

A Hermes a világ egyik leghíresebb luxuscikkeket gyártó cége. Kézitáskáik kiváló minőségű bőrből készülnek, ami igazán egyedivé teszi őket. Egy-egy modell az aukciósházakban gyakran több mint 100 000 dollárért kapható.

Hilde Palladino

Az olcsó munkaerő és a kizsákmányolás elleni harc híveként Hilde Palladino kézitáskái Olaszországban készülnek. Rendkívüli részletesség és minőség jellemzi a termékeket, így minden kézitáska kitűnik a sorból tökéletességével.

Nemcsak előkelő, de nagyon lenyűgöző is, amikor az egyes táskákon gyémántokkal vagy fehérarannyal díszített krokodilbőr jelenik meg.

Lana Marks

Lana Marks egzotikus bőrből álló kézitáskákat készít. Főként aligátor- és struccbőr termékekről van szó, melyek lenyűgöző megjelenéssel rendelkeznek.

Louis Vuitton

A híres francia márka LV monogrammal emeli ki termékeit. Kiváló bőr kézitáskáik a világ egyik legértékesebb és természetesen legdrágább védjegyévé tették a nevet, amit mindenki ismer, aki kedveli a luxust.

a-vilag-legjobb-luxus-retikulmarkai-2022-ben

További luxusmárkák

Gucci

A márka három legfőbb jellemzője: a luxus, a gazdagság és a stílus! Nem véletlen, hogy évek óta nagyon keresett a gazdagok körében.

Michael Kors

Az amerikai eredetű márka fantasztikus kézitáska-választékáról híres, potenciális vásárlóként pedig az elitet célozza meg. Ha egy exkluzív és kitűnő kézitáska-márkát keresel, akkor a Michael Korsnál jó helyen jársz!

Kate Spade

Jó lehetőség a felső-középosztálybeli nők számára, akik valami ikonikusat keresnek –méghozzá minőség és egyedi dizájn mellett. A márkát rengeteg híresség is kedveli, köztük például Kate Middleton.

Prada

A Prada egy divatkiegészítőkkel foglalkozó márka, és leginkább finom bőr kézitáskáiról ismert. Folyamatosan azt a luxust kínálja, amiről minden nő álmodozik. Biztosan nem bánod meg, ha egy Prada márkákat kollekciódba illesztesz.

Balenciaga

A Balenciaga táskák a puha, könnyű, stílusos és tartós bőralapanyagukról híresek. Kimagasló szakértelemmel készülnek és nagyon népszerűek a tehetős nők körében.

Burberry

Bár a Burberry márka meglehetősen drága, a cég elkötelezett amellett, hogy vásárlóinak magas ár-érték arányt kínáljon. A gyönyörű dizájntól az egyedi mintákig és a hihetetlen stílusig bezárólag retiküljeik a legmagasabban rangsorolt ​​kézitáska-márkák közé tartoznak.

Christian Dior

A gyönyörű, elegáns és pazar Christian Dior kézitáskák státuszt és elitizmust testesítenek meg vásárlóik és viselőik számára. A név mindig egyet jelent az előkelőséggel és a minőséggel is!

Forrás

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Testi Gazdagság