!!Hoppá!! Itt az újabb Google update: használd ki a #hashtag erejét!

Google Plus hashtag update
Google Plus hashtag update

Itt az újabb Google update: a Google+ oldalakon használt #hashtag a keresőóriás saját találati listájában is komoly szerepet fog kapni a közeljövőben!

Mivel a Google egyre több mindent elrejt a weboldal tulajdonosok elől, mind nehezebb lesz pontos képet kapnod a weboldalra érkezőkről, ergo minden kis szalmaszálat érdemes megragadni arra, hogy a SERP-ben jobb helyet szerezz. Ehhez nagyon jó lehetőség az, ha a Google termékeit aktívan használd, pl a “Google+” -t is.

Ide vágó érdekesség, hogy:

a jövőben a #hashtag (kettőskereszt) a Google találati listáján is kiemelt szerepet fog kapni.

A “#” vagyis a “hashtag” a Google+ oldalon (a többi közösségi oldalhoz hasonlóan) nagy segítséget nyújt abban, hogy a kiposztolt tartalmainkat megcímkézzük, vagy olyan témákat jelenítsünk meg, amelyek igazán érdekelnek minket.

Zaheed Sabur (Google) szerdai bemutatója alapján a hasthag lehetőséget ad arra, hogy a Googe+ hírfolyamában sokkal mélyebb szinten fedezhessük fel a minket érdeklő tartalmakat, de ennél többet is ad:

A Google+ a Google találati listáján is kiemelten jelenik meg!

Google Plus Update
A jobb oldali oszlopot figyeld!

Hogyan működik a  #hashtag?

– Ha hashtag-re keresel, mondjuk #keresőoptimalizálás-ra, vagy #marketing-re, akkor jobb oldalon egy csomó fontosnak ítélt poszt fog megjelenni.

– A posztokat csak akkor fogod látni, ha azok nyilvánosak, vagy veled is meg vannak osztva.

– Ha valaki rákattint egy ilyen posztra, akkor a Google+ oldalon belül látni fogja az összes ide vágó tartalmat.

– Látni lehet majd más közösségi oldalak ide vonatkozó hashtag találatait is.

A frissítés először az USA-ban és Kanadában élesedik be, hozzánk némi csúszással fog elérni.

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

  1. […] minden napra jut egy-egy hír, ami a Google frissítéseiről szól, volt nemrég Kolibri Update, Google+ Hashtag Update, most meg az derült ki, hogy a mobilos platformokon ezen túl sokkal egységesebb, […]

  2. […] Google Plus-ban megjelent hashtagek (#) is megjelennek a keresési találatokban, mint a keresésekre adott releváns […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság